Hem, villa & bostadsrätt är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration. Öppna i webbläsare
Pirre & Mackan
Pirre & Mackan, kända från bland annat TV-programmen Nya arga snickaren och Sommar med Ernst gästar Hem, villa & bostadsrätt i oktober. De kommer att medverka på scen och diskutera hur relationer kan påverkas negativt under en renovering, och kommer med sina bästa tips för att undvika fallgroparna. 

Pirre & Mackan medverkar också i den nya aktiviteten Powertool bar, där det blir fokus på verktyg, maskiner och annat spännande som rör renoveringar och ombyggnationer i hemmet.

Hantverksskola
Nyhet på årets mässa! I samarbete med tidningen Villa Aktuellt arrangeras en Hantverksskola, där man själv kan prova på att snickra, tapetsera och måla med hjälp av proffs. Hämta inspiration, ställ knepiga frågor och bli en bättre hemmafixare på köpet.

Läs mer om Hantverksskolan »
Smarta hemmet
I år kan du lära dig mer om det smarta hemmet med hjälp av prylexperten Åsa Wallenrud. Vilka möjligheter finns det idag för att styra belysning, värme och andra elektriska apparater så att de uppför sig precis som du vill, när du vill det?
Köp din biljett online!
Missa inte boka-tidigt-rabatten som gäller till och med onsdag 5 oktober, samt att det är halva priset på entrén torsdag 6 oktober. Se priser och öppettider här »
Köp din biljett
Bak- & chokladfestivalen
På samma biljett kommer du också in på vår kompismässa Bak- & chokladfestivalen. Passa på att smaka sötsaker, handla nybakt bröd och prova goda drycker.

Till webbplatsen
Förbered ditt besök med ny app
Med appen får du en översikt av vad som sker på plats, både gällande program samt vilka företag som ställer ut. Du kommer att kunna förbereda ditt besök genom att spara de programpunkter och utställare som du är intresserad av.
Ladda ner appen

Scandic