Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1142 Helengeli house reef
2 mars 2021
Dags att börja resa igen! Maldiverna väntar på dig!
Nu märker vi att folk börjar boka resor igen! Det är många som längtar efter att få packa väskan och njuta av sol och värme på exotiska breddgrader, är du en av dem?

Flera har kontaktat oss och frågat vart man kan resa och vilka resmål som har öppet. Maldiverna är ett av få resmål som är öppet för turism och vi har skickat kunder dit varje månad sedan september förra året. Feedbacken från kunderna har varit överväldigande och allt har fungerat hundra procent på resmålet.

Just nu har vi många fantastiska erbjudanden till Maldiverna. I veckans nyhetsbrev presenterar vi några utvalda exempel. Passa på att boka när priserna är extra förmånliga.

Tänk på att reseförsäkringen ofta gäller trots att UD avråder, annars rekommenderar vi Goudas reseförsäkring, kontakta oss så berättar vi mer.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi inspirerar, informerar och tipsar

Vi önskar er en trevlig vecka!
1554 Lars Dhigali
Går det att resa utomlands under en pandemi?

Svaret är JA!

 1. Det finns säkra och trygga flygvägar med bl a Qatar Airways och Emirates till Maldiverna.
 2. Alla som reser till Maldiverna är friska (man behöver kunna visa upp ett negativt PCR-test)
 3. Krav på munskydd och avstånd under hela resekedjan
 4. Reseförsäkring med Gouda gäller och skyddar dina kunder från det mesta
Vår vd Lars Jönsson reste själv till Maldiverna i december förra året och han rapporterade att det mesta är som vanligt på hotellen. Det finns inga krav att man som gäst har munskydd på hotellet och man har naturligt avstånd på sin ö, med stora privata ytor och alla måltider och aktiviteter sker utomhus i friska luften. Det är ett säkert och tryggt resmål alltså! Maldiverna har varit öppet sedan 15 juli 2020.

Läs mer om Maldiverna här!
1572 PeterVelassaru20
1574 Nina MLE
Intervju med Nina och Peter som besökt Maldiverna  
Maldiverna är ett resmål som lockar allt fler svenskar, några som upplevde detta paradis i december 2020 var Nina och Peter från Stockholm. Vi ställde några frågor till dem:

 1. Vad fick er att välja just detta resmål? För både mig och Peter var valet lätt, det har länge varit en dröm för oss båda att besöka Maldiverna.

 2. Med över 150 olika hotell i landet, vad fick er att välja just Dhigali? Vi började googla runt på egen hand för att hitta ett hotell som skulle passa oss och insåg ganska snabbt att det finns så oerhört många olika hotell och variation på öar, alla med varierande upplägg för mat och dryck. För oss vart det helt enkelt för svårt och vi kände att vi behövde kontakta någon som är proffs på just Maldiverna. Av de förslagen vi fick av Tour Pacific så fastnade vi för Dhigali, ett hotell som vi inte hittat på egen hand.

 3. Dhigali har en mer omfattande all-inclusive än de flesta andra hotell, vad uppskattade ni mest med deras AI? ALLT! Det kändes väldigt lyxigt att kunna börja nyttja vår all-inclusive direkt från det vi satte fötterna på ön och ända tills vi klev ombord på sjöflyget igen. Deras mat höll en oerhörd hög standard och även vinlistan höll hög kvalitet. Att inte behöva fundera över vad man spenderar under sin vistelse gjorde att vi bara njöt och unnade oss allt varje dag under semestern.

 4. Dhigali har ett väldigt flexibelt matutbud, hur såg en vanlig dag ut för er med måltiderna? Ganska snabbt hittar man sin egna lunk när man befinner sig i paradiset, för vår del blev det en skön frukost i en av restaurangerna med fötterna i sanden. Lunchen fick vi levererad till våra solstolar nere på stranden, vilket kändes oerhört lyxigt – så bortskämda vi blev! På kvällen fanns tre olika a la carte restauranger att välja mellan. En dag beställde vi pizza och gick och satte oss längst ut på sandbanken där vi hade havet runt oss. Det var fullständigt magiskt och jag önskar alla en sådan semester!

 5. Vad tycker ni var de tre bästa sakerna med Dhigali?
  1) Vedeldade pizzerian som erbjöd take away pizza
  2) Den färska tonfisken (fiskad under samma dag) där kocken kom ut och erbjöd sig göra en speciell måltid åt oss
  3) Luncherna nere på stranden vid våra solstolar, det vara bara att trycka på en knapp så kom mat och vin till oss
Nia och Peter planerar redan att åka tillbaka till Maldiverna. Det är det värsta med resmålet, det är beroendeframkallande.
1577 M Dhigali Pool
Härliga Dhigali - Lyxa till det på Maldiverna - 40% i rabatt!

Passa på att njuta av Dhigali Maldives som ligger vackert i Raa atoll. Ön är ganska stor med Maldiverna mått mätt och mäter 1,2 km på längden och  är ca 220 meter bred.  Här finns fantastiska vita fina stränder, turkost vatten och ett fint husrev att snorkla på. Husrevet är lättillgängligt och du har stor chans att få snorkla med clownfiskar, havssköldpaddor och revhajar.

40% i rabatt!
Pris efter rabatt; från 35 500 kr per person - 9 dagar/7 nätter, premium all inclusive, sjöflyg och flyg i ekonomiklass från Stockholm t/r.
Ord pris: 49 500 kr per person             Priset avser resa i perioden: 1/5 - 31/10 2021!

Boka senast den 30/4 20121!

Läs mer om erbjudandet här!

1559 S Kuramathi Island Maldiverna
Prisvärd resa till Kuramathi på Maldiverna - Beach villa

En resa till Kuramathi Maldiverna 4* är en semesterupplevelse som verkligen innehåller ordet paradis och här finns verkligen något som passar alla. Kuramathi är en relativt stor ö med mycket vacker grönska och ett jättefint husrev som omgärdar ön. Detta är väldigt uppskattat av både snorklare och dykare. Den kilometerlånga ön förlängs av en sandbank med kritvit sand, här är det perfekta stället för att se på solnedgången.

Pris efter rabatt; från 22 500 kr per person - 9 dagar/7 nätter, helpension, båttransfer och flyg i ekonomiklass från Stockholm t/r.
Ord pris: 25 900 kr per person                 Priset avser resa i perioden: 1/5 - 19/7 2021!

Se fler prisperioder och läs mer här!

1450 S Constance Moofushi water villa
Underbara Maldiverna - Constance Moofushi - 50% i rabatt!

Till lyxiga Constance Moofushi  4,5* kommer man med sjöflygplan och resan tar ca 30 minuter från Malés flygplats. Deras all-inclusive paket inkluderar allt från märkesviner (120 olika), gourmetmat och utflykter i vistelsens pris. Constance Moofushi omges av kristallklara laguner och vita sandstränder.

50% i rabatt på boendet!
Pris efter rabatter från 39 500 kr per person - 9 dagar/7 nätter i  del i vattenvilla med all inclusive, samtliga transfers och flyg i ekonomiklass från Stockholm t/r. Köpenhamn mot tillägg.
Ord pris: 62 400 kr per person      Priset avser resa i perioden: 11/4 - 30/9 2021

Läs mer om erbjudandet här

1576 Emerald Maldives Resort Spa 323534
Haka på nya trenden - spela padel på semestern!
Njut av paradiset Maldivernas kritvita stränder och turkosblå hav.

Spela padel på Emerald Maldives Resort & Spa
7 nätter från 39 900 kr/person  (gäller resa i perioden: 11/4 – 10/7 2021)

Priset inkluderar:
- 7 nätter på Emerald Maldives Resort & Spa 5* i en Beach Villa
- Deluxe all inclusive. Här ingår 4 restauranger samt 2 caféer
- transfer med sjöflyg till och från ön
- flyg i ekonomiklass med Qatar Airways från Köpenhamn t/r inklusive - flygskatter och bränsletillägg

Kontakta oss för mer info! travel@tourpacific.se eller 042-179500


Vi flyttar till en läcker takvåning mitt i Helsingborg!
Efter 24 år på Sundstorget 3 i Helsingborg går nu flyttlasset runt hörnet till Drottninggatan 13. Vi kommer att bo på 6:e våningen med utsikt över takåsarna och bort mot det medeltida slottstornet Kärnan, Helsingborgs stolthet. Vår nya lokal är full av takvåningscharm; snedväggar, bjälkar i taket, vitputsade murstockar. När pandemin lagt sig så välkomnar vi våra kunder att besöka oss, vi bjuder på nybryggt Zoegas kaffe!
1498 7X2A6111400x600 nyhetsbrev
1497 7X2A57800 400x600hemsida nyhetsbrev
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Påsk-, sportlov eller sommarresor! Vill du resa på annan tidpunkt än den som vi har i våra prisförslag - kontakta oss så tar vi fram bästa pris! Anders och Helena finns här för er måndag - torsdag.

Våra öppettider:
Måndag9 - 17
Tisdag9 - 15
Onsdag9 - 15
Torsdag9 - 17
Fredagstängt


Kontakta dem direkt för inspiration, om ni har frågor eller såklart bokning utav drömresan.
Kontakta Anders här                 
Kontakta Helena här
Vi förlänger öppet köp till 31/5 2021!
För att underlätta för dig att boka din drömresa förlänger nu Tour Pacific öppet köp och möjlighet till avbokning oavsett anledning ända fram till den 31 maj 2021. Detta gäller våra gruppresor med svensk färdledare såväl som skräddarsydda individuella resor.

Erbjudandet gäller alla nybokningar gjorda mellan 26/1 och 31/5 2021.
Läs mer här!
Visste du att
…Seychellerna är snabbast i hela världen på vaccination, näst efter Israel? Redan i mitten av mars räknar man med att ha vaccinerat hela sin vuxna befolkning. Och i samband med det öppnar man sina gränser för turister från hela världen! Det enda kravet för att få komma in i landet är att man kan visa upp ett negativt Covid-test. Hör av dig till oss på Tour Pacific om du vill ha ett prisförslag på resa till Seychellerna!
$$$open$$