Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1612 Banner Moofushi strand
13 juli 2021
Börjar reslängtan bli alltför stor? Har minnena från senaste utlandsresan bleknat?
Vi på Tour Pacific har märkt ett ökat intresse för resor till hösten och vintern och många planerar redan nu för semestern 2022! Hela världen har stått inför en oerhört tuff utmaning och även om det inte är över ännu så ser vi ett ljus i tunneln. Det finns säkra sätt att resa på och vi leder er dit.

Restriktionerna i Sverige lättar återigen och snart är större delen av den vuxna befolkningen vaccinerad vilket vi hoppas kommer underlätta att komma tillbaka till en mer normal vardag där drömmar och planering för resor än en gång kan få utrymme.

Vi på Tour Pacific har öppet hela sommaren och fr o m måndag 19 juli så är det Anders och Lars som håller ställningarna tills vi är fulltaliga igen i mitten av augusti.

Våra öppettider är måndag till torsdag 09.00 till 15.00.


Vi önskar er en härlig sommar!
1603 flyg i solnedg%c3%a5ng beskuren
Världen öppnar upp mer och mer
Utrikesdepartementet har den senaste månaden börjat att lyfta sin avrådan för fler och fler länder i världen. T ex Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada och flera länder i Asien är numera ”gröna”, förutom större delen av Europa.

Nu väntar vi på att alla våra resmål ska få grönt ljus av UD.

I skrivande stund gäller den generella avrådan till 1 september.
1604 Plantation island resort1
Du har reslusten - vi har resmålen!

Resmål som har öppnat sina gränser för oss svenskar är:

Maldiverna                                                 tourpacific.se/Maldiverna
Seychellerna                                              tourpacific.se/Seychellerna
Tahiti i Franska Polynesien                      tourpacific.se/Tahiti

Det har aldrig varit billigare att resa till Maldiverna! Vi har mängder av fantastiska hotellerbjudande för resor nu i höst, resor till våren och resor till hösten 2022!

Vi har fortfarande plats på resor till höstlovet, jullovet och påsklovet! 

Kontakta oss redan nu för en offert på drömresan!

Under hösten kommer även följande resmål att öppna upp: Mauritius, Sri Lanka och Bali. Däremot dröjer det ett år till innan våra resmål på andra sidan jorden öppnar upp för internationell turism igen. Australien, Nya Zeeland och öarna i Söderhavet har aviserat att de tidigast tar emot turister från juli 2022  vilket för oss osökt in på våra rundresor….

1610 Eva NZH feb 2019
Stort intresse för Tour Pacifics rundresor med svensk färdledare 2022/2023
Vi har under sommaren börjat att få in en hel del nya bokningar på våra rundresor och det tycker vi såklart är väldigt kul! Vi har ett brett utbud av rundresor under hösten 2022 och vissa resor börjar redan att bli fullbokade.  

Säkra din plats redan nu!
1611 Ny shutterstock Ika Mata i Kokosn%c3%b6t Extrabild
Visste du att....
… vi har satt in två extra rundresor hösten 2022: Söderhavets pärlor den 9 november och Nya Zeelands höjdpunkter den 28 november. Den senare resan kan även förlängas för den som önskar fira jul- och nyårshelgen utomlands.
1498 7X2A6111400x600 nyhetsbrev
1497 7X2A57800 400x600hemsida nyhetsbrev
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders och Helena tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!

Kontakta oss redan idag
Vi erbjuder öppet köp till 31/12 2021 på gruppresor!
För att underlätta för dig att boka din drömresa erbjuder Tour Pacific öppet köp och möjlighet till avbokning oavsett anledning ända fram till den 31 december 2021. Detta gäller våra gruppresor med svensk färdledare.

Erbjudandet gäller alla nybokningar gjorda mellan 1/7 och 30/11 2021.

Läs mer här!
$$$open$$