Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1026 646324 56 3
11 augusti 2021
Längtar du efter att kunna resa igen? 
Längtar du efter att kunna resa i grupp tillsammans med andra reslystna människor och med en erfaren ciceron som tar hand om allt det praktiska och som dessutom visar dig sina smultronställen? Nu är bokningen för våra rundresor hösten 2022 öppen och flera av resorna börjar redan bli fullbokade!

Vi på Tour Pacific önskar dig en fortsatt härlig sommar! 
548 AT48 Hooker Valley Mount Cook National Park 600
Klassiska guidade rundresor i grupp
När andra svenska (och skandinaviska) resebyråer skalar bort innehåll för att sälja resorna så billigt så möjligt så sätter vi på Tour Pacific en ära i att erbjuda marknadens mest kompletta resor.

  • Vi har alltid en svensk, kompetent färdledare som följer med gruppen på hela resan och guidar och leder. Flera andra arrangörer har blandade skandinaviska grupper och färdledare från Norge eller Danmark. Några har guider som möter upp först på resmålet. Tour Pacifics uppskattade färdledare är alla från Sverige; från Skåne, Halland, Västergötland och Stockholm. De reser alltid med gruppen och bidrar till en god gruppdynamik. Ibland reser vår färdledare ner till Singapore någon dag innan gruppen för att hinna acklimatisera sig och vara pigg när gruppen anländer.

  • Våra hotell ligger alltid centralt med sevärdheter inom bekvämt promenadavstånd.

  • Vi inkluderar måltider, utflykter, entréer och dricks – vår filosofi är att du inte ska behöva betala en massa saker på resmålet.

Varmt välkommen att höra av dig till oss för en offert - vi tål att jämföras! 

Våra rundresor
547 West Coast David Wall600
Extrainsatt resa Nya Zeelands Höjdpunkter nov 2022
Intresset att uppleva Nya Zeeland är så stort att vi nu sätter in en extra avgång i november 2022. Den nya resan avgår 28 november och avslutas veckan innan jul. Denna resa passar perfekt för de som vill vara borta när det är som mörkast hemma i Sverige, men ändå hinna hem och fira julen med vänner och familj. Eller till de som vill stanna kvar och fira julen på resande fot.

Förläng resan över julhelgen!
Vill man slippa allt julstök så erbjuder vi möjligheten att på egen hand förlänga vistelsen på Nya Zeeland eller varför inte fira julen på Cooköarna eller Fiji! Vi skräddarsyr resan enligt dina önskemål.

Vi har tre avgångar med Nya Zeelands höjdpunkter: 5 november, 28 november 2022 samt 11 februari 2023.

Läs mer om resan här
922 Katamaran700
Stort intresse för vår längsta & mest kompletta resa - Ultimata Australien & Nya Zeeland
Det är inte bara vår längsta, utan troligen även Sveriges längsta rundresa! Under 39 dagar får du uppleva båda länder på djupet, i ett skönt tempo med unika upplevelser och kulinariska matupplevelser.

Denna ultimata rundresa är en kombination av rundresorna; Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter.

Vår första avresa är 17 oktober 2022 och den andra går av stapeln 23 januari 2023 – båda är väldigt populära - så slå till snart för att säkra din plats! Ett fåtal platser kvar!

Läs mer om resan här                                                                 
1511 Nyhetsbrev okt2020
Söderhavets pärlor - en succé!
Söderhavets pärlor är vår signumresa, en unik rundresa som tar dig till fem spännande länder i det mytomspunna och magiskt vackra Söderhavet.

Här hälsas du välkommen av varma och gästvänliga människor oavsett om du kommer till Tahiti med sina exotiska "pärlor" eller till Nya Zeeland med deras spännande maorikultur. Samoa och Cooköarna fascinerar med sin orörda natur och den polynesiska kulturen medan Fiji stoltserar med sin melanesiska kultur - alla öar med sin unikitet ger dig oförglömliga upplevelser!

Vår avresa i oktober 2022 blev snabbt fullbokad så vi har satt in en extra avgång i november 2022. Nu håller även den avgången på att bli fullbokad!

Avresa 2022:  26 oktober - Fullbokad (sätt upp dig på väntelista)
Avresa 2022:  11 november - Fåtal platser kvar

Läs mer om resan här

640x640transp 537 Uluru Milky Way600
Öppet köp ända till 31 december 2021!
För att underlätta ett köpbeslut så erbjuder vi kostnadsfri avbokning året ut på alla våra rundresor med svensk färdledare. 
1004 Eva NZH feb 2019
Resa i grupp - våra omtyckta färdledare ger mervärde!
Många resenärer uppskattar att resa tillsammans med andra nyfikna och ressugna personer, ha ett förbokat reseupplägg och bli guidad på resmålen av pålästa och kunniga svenska färdledare.

Så här tycker våra tidigare resenärer - Läs här!

Våra erfarna färdledare ger dig en helt annan reseupplevelse än om du reser på egen hand. Färdledarna bidrar förutom med sin personliga touch, även med sin kompetens, erfarenhet och förmåga att bidra till en fin gruppgemenskap.

Tour Pacifics omtyckta färdledare:
1516 Bengt Marketoft 400 Copy
Bengt Marketoft
Bengt är en trygg hallänning som under många år bott utomlands och som sett det mesta i världen. Han har jobbat som guide och färdledare i flera decennier. Han är vår färdledare på främst rundresorna Söderhavets pärlor, och Australien kust till kust sedan 10 år tillbaka.
640x640transp
1517 Eva400 Copy
Eva Jantzen
Eva ser fram emot att få visa dig Nya Zeeland, Australien och Söderhavet, områden där hon både bott och rest mycket. Hon brinner speciellt för Nya Zeeland, dit hon kom redan 1983 för att arbeta på ett jordbruk och det har blivit många turer dit sedan dess.  

640x640transp
1518 LarsAke 400 Copy
Lars-Åke Nilsson
Lars-Åke är en mycket omtyckt färdledare. Han går även under smeknamnet "Mr Okay" som härstammar från den tid då han bodde i Singapore och kinesernas svårigheter med att uttala Åke. Med sin humor och starka personlighet trollbinder han resenärerna på sina resor!

567 LeVictoria600
Visste du att....
Världen öppnar upp igen! Mauritius öppnar för turism i oktober, Sri Lanka i november och Fiji räknar med att öppna efter nyår! Sedan tidigare är Maldiverna, Seychellerna och Tahiti öppet för svenskar.       

Det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig att boka din resa!                      
1613 Instagram
Följ oss på sociala media
Följ Tour Pacific på Facebook och Instagram där vi inspirerar och tipsar om våra smultronställen!

                                          
$$$open$$