Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1614 Banner MRU Shangri La logga
24 september 2021
BREAKING NEWS: UD släpper reseavrådan!
UD har idag meddelat att de fr o m 1 oktober 2021 släpper sin generella reseavrådan till resmål utanför Europa. Det betyder att det äntligen är fritt fram att resa till framför allt Indiska oceanen! Maldiverna, Seychellerna, Mauritius och Sri Lanka är resmål som är öppna för turism om har välkomnat svenskar en längre tid.  Det betyder också att reseförsäkringar gäller på resan! I detta nyhetsbrev berättar vi också om hur säkert det är på resan och på själva resmålet.

Längtar du till sol och värme?  Känna sand mellan tårna och höra palmbladens sus?  Kanske en höstlovs- eller julresa? Om du kan resa utanför skolloven så har vi extra bra erbjudanden på både flyg och hotell.

Vi på Tour Pacific finns här och skräddarsyr din drömsemester! 
1604 Plantation island resort1
Res säkert – vi berättar hur både flygbolag och hotell tar hälsa och säkerhet på största allvar!
Nu när UD inte längre avråder från resor utanför Europa så är det många som vill planera sin solsemester.

Men kan man resa under en pandemi? Svaret är Ja!

Under hela flygprocessen tillämpas avstånd och krav på munskydd. På resmålet städar man oftare och väl framme på hotellet har man ofta naturligt avstånd, stranden för sig själv och man äter måltider utomhus. Vi förklarar mer i detalj på vår hemsida.

Läs mer här
568 Bad Kanifushui600
Gör som Tour Pacifics personal – boka in en resa till Maldiverna!
Alla vi på Tour Pacific är oerhört sugna på att komma iväg och njuta av ett exotiskt resmål och faktum är att nästan alla av oss har bokat in en familjeresa till Maldiverna i höst. Vi har valt några av våra favorithotell på Maldiverna, läs mer här
1622 M Dhigali sandbank1
Maldiverna - Lyxa till det på härliga Dhigali!
Gör som så många andra gjort de senaste åren – upptäck hur underbart det är på Maldiverna – Du får en strand helt för dig själv! Vi har många olika hotell i olika prisklasser och storlekar att välja mellan!

Passa på att njuta av Dhigali Maldives som ligger vackert i Raa atoll. Ön är ganska stor med Maldiverna mått mätt och mäter 1,2 km på längden och  är ca 220 meter bred.  Här finns fantastiska vita fina stränder, turkost vatten och ett fint husrev att snorkla på. Husrevet är lättillgängligt och du har stor chans att få snorkla med clownfiskar, havssköldpaddor och revhajar.

45% i rabatt på boendet, gäller vid bokning senast 30 september!
Pris efter rabatter från 32 900 kr per person - 9 dagar/7 nätter inklusive Premium all inclusive,  flyg t/r, flygskatter och sjöflyg.  

Läs mer om erbjudandet här                                        
1626 Paradis nyhetsbrev
Mauritius - Vackra Paradis Beachcomber!
Mauritius öppnar för turism igen den 1 oktober, passa på och boka din drömresa hit! Många hotell har renoverat och uppgraderat under det året som de haft stängt – ön är vackrare än någonsin!

Vad sägs om kritvita stränder som omger hela ön, kristallklart varmt vatten, korallrev där ni kan snorkla och upptäcka den artrika undervattenvärlden, god mat och dryck av första klass. Det är en av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande semesteröar där ni har möjlighet att välja om ni vill vara aktiva och till exempel snorkla eller om ni väljer att bara ta det lugnt på stranden med en drink i handen medan ni ser ut över horisonten.

25% i rabatt på boendet, gäller vid bokning senast 30 dagar före avresa.
Pris efter rabatter från 33 600 kr per person - 9 dagar/7 nätter inklusive halvpension,  flyg t/r, flygskatter och transfers.  

Läs mer om erbjudandet här                                          
1627 sunset dinner boats
Seychellerna - Underbara Constance Ephelia!
Seychellerna står för ekoturism och hållbart resande. 50% av all landyta är nationalparker och skyddat från exploatering. Här kan man bo på samma hotell eller varför inte kombinera 2-3 öar! Kontakta oss på Tour Pacific så tar vi fram ett trevligt paketförslag bara för dig!

En härlig resa till Constance Ephelia Resort 4,5* som ligger på huvudön Mahé och intill två av de vackraste stränderna på Mahe. Med sin unika tillgång till natur och utsikt över nationalparken Port Launay är det ett fantastiskt ställe att dyka och snorkla på. Det finns barnklubb som tar emot barn i åldrarna 4-12 år. Inne- och uteaktiviteter anordnas varje dag med dagliga program.

30% i rabatt på boendet, gäller vid bokning senast 30 dagar före avresa.
Pris efter rabatter från 27 900 kr per person - 9 dagar/7 nätter inklusive halvpension,  flyg t/r, flygskatter och transfers.  

Läs mer om erbjudandet här        

Vill du resa över jul & nyår? Vi har fortfarande flygstolar kvar till Seychellerna över jul- och nyår – kontakta oss för mer information, först till kvarn!
567 LeVictoria600
Visste du att....
Världen öppnar upp igen! Mauritius öppnar för turism i oktober, Sri Lanka i november och Fiji räknar med att öppna efter nyår! Sedan tidigare är Maldiverna, Seychellerna och Tahiti öppet för svenskar.       

Det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig att boka din resa!                      
1613 Instagram
Följ oss på sociala media
Följ Tour Pacific på Facebook och Instagram där vi inspirerar och tipsar om våra smultronställen!

                                          
$$$open$$