Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1641 Z Bildbank 2014 2018 DESTINATIONER Japan 1 Itsukushima nyhet
05 november 2021
Har du länge haft en längtan till landet i öster? Att få uppleva allt från högteknologiska huvudstaden Tokyo med neonljus och myllrande folkliv till rofyllda vackra trädgårdar i körsbärsblomningens tid. Tempel, vackra vyer och färgsprakande saluhallar. Vi reser med buss, snabbtåget Shinkansen, cyklar och går till fots – allt för att uppleva det äkta Japan.

Vi har i samarbete med OKTOGO AB och Lars-Åke Nilsson fått platser på en fantastisk resa till Japan till våren 2022. Lars-Åke, också känd under smeknamnet Mr Okay, tar oss med till sina egna smultronställen, till platser få andra hittar. Han är inte bara en av våra mest uppskattade guider på Australien och Nya Zeeland – han är även en av Sveriges ledande japanexperter!

Avresa: 20 mars 2022
Reslängd: 12 dagar/11 nätter
Pris: 57 850 kr per person i delat dubbelrum

OBS: Vi har endast tio platser kvar på resan så det är först till kvarn som gäller!

Läs mer om rundresan här

Säkra din plats! Kontakta oss på tourpacific.se
Soluppgångens land
Japan, saknar motstycke i världen. Vi möter det verkliga Japan tillsammans med färdledaren Lars-Åke Nilsson, även känd som Mr. Okay, som tar er både till det förflutna och framtiden.

I Japan förenas spjutspetsteknologi med buddhistisk harmoni och shintoistisk naturkänsla. Neon-sprakande shoppinggator och nöjesdistrikt balanseras av minimalistisk estetik och djup andlighet. Fokus på resan är till landets kulturella och de mest natursköna centrala och södra delarna av landet.

Vi upplever allt från Tokyos puls till rofyllda Kamakura, Yokohama, Hiroshima, fantastiska scenerier i Japanska alperna, med Takayama och Surakawago på UNESCOs världsarvslista, Kyotos tempel och Kanazawas trädgårdar i körsbärsblomningens tid.

Den unika Japanresan som blott en japanexpert kan ta er till. Yokoso! I resan ingår halvpension med påkostade måltider utvalda med känsla för smak.

Läs resans dag-för-dag-program
1643 1 Tokyo
1650 IMG 0763 640x640transp
640x640transp Er färdledare - Mr. Okay  
640x640transp
Mr Okay är ciceronen på denna exklusiva resa. Han är känd som berättarkonstens mästare och invald medlem i World Travellers Club. En sann sybarit som gärna delar med sig av livets goda.
 
Han är en känd profil i resebranschen och har bl a bott och arbetat 14 år i Asien som entreprenör och som auktoriserad guide för Singapore Tourism Board. Han erhöll utmärkelsen Merit Award of Singapore 2004 som turistambassadör.

Dessutom har han producerat och lett ett stort antal mycket uppskattade rundresor till bland annat Japan, Vietnam, Thailand, Indonesien, Malaysia, Kambodja, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet och Brasilien.

"Life is not about how many breaths you take, it’s about the moments that take your breath away”.
640x640transp
1664 m japanIS003
Resans höjdpunkter
 • Meiji helgedomen
 • Sensoji & Nakamise dori
 • Tokyos fiskmarknad
 • Kamakura - Yokohama
 • Shinkansen tåg
 • Kanazawas trädgårdar
 • Shikarawa-go
 • Ryokan i Takayama 
 • Kyotos tempel
 • Båtfärd till Miyajimaön
 • Miho museet
Säkra din plats redan nu! 
Kontakta oss på tourpacific.se eller ring 042 - 17 95 00
$$$open$$