Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1669 Banner MRU b%c3%a5tar logga
18 november 2021
Black Friday! 35% rabatt på Mauritius!
Mauritius har en högst varierad och vacker natur med dramatiska bergskedjor, vulkankratrar, vattenfall och stora ytor med sockerplantager. Ön omgärdas av en lång kustremsa med korallrev som ger skyddande laguner vid de härliga stränderna. Klimatet är tropiskt, behagligt och överstiger sällan 30+ och passar bra att åka till året runt.

Just nu erbjuder hotellkedjan Beachcomber 35% rabatt på både boende och måltidspaket. Passa på att säkra din sommarsemester redan nu - sista dag för bokning är 5 december!

Vi önskar en härlig helg!
735 PAraidsMRU600
Black Friday erbjudande - 35% rabatt på alla Beachcomber hotell!
Med populära hotell som Victoria, Victoria for 2, Paradis, och Trou aux Biches så har Beachcomberkedjan något för alla smaker. Under två veckor har de extra bra rabatt på sina hotell för vistelse under sommaren med hela 35%!

Bokningsperiod: 22 nov – 5 dec 2021
Boendeperiod: 11 maj – 31 juli + 28 aug – 30 sep 2022

Rabatten gäller både boende och måltidspaket så du sparar pengar på hela paketet!

640x640transp 941 Helena Ragnemark web2
Helena presenterar sitt paradis!
Vår säljare Helena är en passionerad Mauritiusälskare och har varit där över 40 gånger de senaste 21 åren. Vi frågade henne vad som gör ön så speciell:

"Mitt i Indiska Oceanen öster om Madagaskar ligger detta paradis på jorden. Inte bara för att Mauritius erbjuder sina besökare vita stränder och vajande palmer – utan här är maten magisk, lagunen gnistrande turkos och människorna så vänliga och gästfria. Det är en sann smältdegel av kulturer, religioner och traditioner.  Hit kan man resa både med sin kära, bästa bundsförvant eller hela tjocka släkten. En mer barnvänlig destination är svår att hitta."

Varför du ska välja Mauritius:

• Man får mycket för pengarna! De flesta land- och vattensporter ingår på de 4- & 5-stjärniga hotellen, där de flesta hotell även erbjuder s.k. Dine Around
• För den som vill röra på sig finns en uppsjö av golfbanor i toppklass och det senaste är att man även börjar haka på padeltrenden.
• Det är enkelt att resa hit och man kämpar inte med någon jetlag när man är på plats.

Läs hela Helenas inlägg här!
1676 c mauritius palmar cn 2018 lifestyle 29
Mauritius hänger på den nya padeltrenden!
C Mauritius är ett av de nya hotellen på Mauritius och här finns en nybyggd padelbana.
Hotellet är litet och mysigt och har en fantastisk service samt en bra All-Inclusive. Hotellet är perfekt för aktiva gäster i olika åldrar och har en skön atmosfär med loungemusik i restauranger och barer.

Kontakta oss för mer information
1677 padel
1670 Japan
Visste du att....
Vi har fyra platser kvar på resan till Japan - en rundresa med färdledaren Lars-Åke Nilsson alias Mr Okay!

Under 12 dagar upplever vi allt från Tokyos puls till rofyllda Kamakura, Yokohama, Hiroshima, fantastiska scenerier i Japanska alperna, med Takayama och Surakawago på UNESCOs världsarvslista, Kyotos tempel och Kanazawas trädgårdar i körsbärsblomningens tid.


Avresa: 20 mars 2022
Pris: 57 850kr

Läs mer om resan här
Läs mer och inspireras av Mauritius på vår blogg!
$$$open$$