Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1880 Banner Cook%c3%b6arna strand
14 juli 2022
Förläng sommaren - vi hjälper dig att hitta rätt!
Har du njutit av några lata dagar på stranden? Varit och bestigit ett berg, paddlat kanot eller bara kopplat av i hängmattan? Är du precis hemkommen från en skön semester eller längtar du bort till vita stränder och turkost hav? Vi på Tour Pacific finns här för dig och kan skräddarsy din drömresa redan idag!

I veckans nyhetsbrev finns inspiration till resor i Indiska Oceanen och våra spännande rundresor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet. På måndag lämnar Anders över stafettpinnen till Helena som kommer tillbaka från sin semester - utvilad och redo att ta sig an just dina resedrömmar!

Vår kunskap – din trygghet

Vi har öppet mån-fre 09.00-15.00 hela sommaren.

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!
1881 HR svart gunga
Helena är tillbaka på kontoret på måndag!
Efter en lång och härlig semester är nu Helena tillbaka med laddade batterier och lust att planera just DIN nästa exotiska resa!

Helena är, som många vet, vår stora Mauritiusexpert så har du tankar om att resa dit så ska du kontakta henne omedelbart!

Vi hoppas också ni vet att hon även är specialist på Seychellerna, Maldiverna, Australien, Nya Zeeland och öarna i Söderhavet! Hör av dig så tar hon fram ett reseförslag till dig.

Kontakta Helena här
1882 Eva NZH feb 2019
Exklusiva rundresor med svensk färdledare
Snart är det höst och då drar vi igång vår rundresesäsong igen efter några års paus. Har du inte redan din höstresa bokad så har vi faktiskt några få ströplatser kvar:

  • Australien Kust till kust 16 oktober för 95 900 kr – 4 platser kvar!
  • Ultimata Australien & Nya Zeeland 16 oktober för 149 900 kr – 4 platser kvar!
  • Söderhavets pärlor 26 oktober för 112 900 kr – 4 platser kvar!
Läs mer
1886 M Yarra
Den stora Upplevelseresan - med Håkan Nilsson
Följ med vinkännaren Håkan Nilsson på en resa med många kulinariska höjdpunkter. Upplev Opera huset i Sydney, åk på valsafari i Kaikoura och besök flertalet vingårdar i både Australien och på Nya Zeeland!

Den Stora Upplevelseresan går av stapeln 10 januari 2023 och vi har platser kvar.
Pris: 112 900 kr per person.

Läs mer
1887 M OneOnly LeSaintGe%cc%81ran Group Private Dining Afternoon
One & Only Le St Geran 5* - Mauritius
Mauritius pärla, mer känd som The Grande Dame, det ikoniska One & Only Le St Geran 5*. Här har man genomgått en fullständig make over och hotellet är mer magiskt än det någonsin varit. Här är det ”old time style” som gäller men hotellet lockar både gammal som ung.

Hotellet har fantastiska rum och sviter med all sköns komfort och mat i absolut världsklass. Hotellet ligger på öns lite vildare östkust och inbjuder till både havsbad och svalkande dopp i den vackra lagunpoolen. Här stoltserar man även med en av öns få padelbanor.

Prisexempel för 1 vecka i Lagoon room för 2 personer i delat dubbelrum, med halvpension; frukost och middag.

Flyg i ekonomiklass 37 900 kr per person

(priserna är från priser i lägsta reseperiod)

Läs mer
1893 M Constance Moosuhi Pool Stranden
Underbara Constance Moofushi  - Maldiverna
Till lyxiga Constance Moofushi kommer man med sjöflygplan och resan tar ca 30 minuter från Malés flygplats. Här inkluderas samtliga gäster av deras all-inclusive paket där allt från märkesviner, gourmetmat och utflykter ingår i vitelsens pris.

Constance Moofushi Resort omges av kristallklara laguner och vita sandstränder. Alla de luftkonditionerade villorna har eget soldäck med fri utsikt över Indiska oceanen. Kan det bli bättre?

Prisexempel för 1 vecka i vattenvilla för 2 personer i delat dubbelrum, med all inclusive och transfer med sjöflygplan till och från resorten.

Flyg i ekonomiklass 44 900kr per person
(priserna är från priser i lägsta reseperiod)

Läs mer
1803 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
1804 7X2A57800 400x600hemsida nyhetsbrev
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders och Helena tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!

Kontakta oss redan idag
$$$open$$