Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1805 Banner SEZ stenstrand logga
6 november 2022
Seychellerna - boka din resa till paradiset
Seychellerna är en ögrupp som ligger mitt i Indiska Oceanen och består av 115 öar. Här lockar vita stränder, frodig grönska och spännande utflykter resenärer i alla åldrar. 

Seychellerna är verkligen ett speciellt resmål och tillhör en av de mest orörda och icke-kommersialiserade destinationerna i världen. Kontakta oss på Tour Pacific och låt oss skräddarsy din nästa drömresa!

Varma hösthälsningar från oss på Tour Pacific!
1934 Br%c3%b6llop carana beach
Bröllop på Seychellerna - Carana Beach, från 43 900kr/person
Drömmen om ett bröllop på stranden är för många just bara en dröm. Låt nu drömmen bli sann och upplev en av ert livs största dagar på Seychellerna. Carana Beach Hotel 4* ligger direkt på stranden och omges av de underbart vackra granitklipporna, vajande palmer och oemotståndlig grönska.

Pris från 43 900 kr per person - 9 dagar/7 nätter, frukost, bröllopskoordinator, dekorerad utvald plats, dekorerad blomsterbåge, bröllopstårta, en flaska champagne, middag på stranden, juridiska avgifter samt transfers och flyg i ekonomiklass från Stockholm/Köpenhamn t/r.

Läs mer om paketet på vår hemsida
1959 M IndianOcean LodgeKDBPLowRes 177
Boutique Island Hopping - Seychellerna, från 32 900kr/person
Praslin är Seychellernas näst största ö, känd för sina vackra palmer Coco-de-Mer vars mytomspunna kokosnöt är unik och vida känd för sin spektakulära form. Här finner man paradisstränder som Anse Lazio, Anse Georgette och Anse Kerlan. Mahé är Seychellernas största ö, 28km lång och 8 km bred. Här bor ca 90% av landets befolkning på ca 90 000 invånare. Det är på Mahé som huvudstaden Victoria ligger med sina mysiga butiker och marknader.

Vi erbjuder ett kombinationspaket där du bor 5 nätter på ön Mahe - Carana Beach Hotel 4*, oceanview chalet och 5 nätter på Praslin - Indian Ocean Lodge 3*, standardrum.

Boka nu och få 20% i rabatt på båda hotellen.
Pris efter rabatter från 32 900 kr per person - 12 dagar/10 nätter, frukost, biltransfers, båttransfer till Praslin  och flyg i ekonomiklass från Stockholm/Köpenhamn t/r. Ord pris: 37 900 kr/person

Läs mer om erbjudandet här
1958 M seychellerna doubletree by hilton allemanda aerial
Kombinera två av Hiltons fina hotell, från 52 900kr/person
DoubleTree by Hilton Seychelles - Allamanda Resort & Spa är ett riktigt mysigt hotell som erbjuder privat strand och restaurang med utsikt över havet samt gratis wi-fi. På den norra delen av Silhouette Island nordväst om Seychellernas huvudö Mahe, ligger fantastiska Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. På ön finns det bara ett hotell och med en mycket liten lokalbefolkning går det här att utforska ön utan att behöva stöta ihop med andra turister.

Vi erbjuder ett kombinationspaket där du bor 6 nätter på Doubletree by Hilton, Allamnad, Mahe och 6 nätter på Hilton Labriz, Silhouette Island.

Boka nu och få 30% i rabatt på båda hotellen.
Pris efter rabatter från 52 900 kr per person - 14 dagar/12 nätter, halvpension,  privata biltransfers, båttransfer t/r till Hilton Labriz och flyg i ekonomiklass från Stockholm/Köpenhamn t/r. Ord pris: 64 900 kr/person

Boka 120 dagar innan avresa!

Läs mer om erbjudandet här!
1938 M Constance lemuria seychellerna pool 2
Seychellernas bästa kombo - Constance Ephelia & Lemuria från  58 900kr/person
Här bor du 7 nätter i juniorsvit på Constance Ephelia som är ett av de större och lyxiga hotellen på Mahe. Hotellet ligger vid två av de vackraste stränderna på Mahe och har en unik tillgång till natur och en fantastisk utsikt över nationalparken Port Launay. Detta är ett fantastiskt ställe för avkoppling eller aktivitet, du väljer själv.

Efter det bär det iväg med inrikesflyg till ön Praslin och 3 härliga nätter i juniorsvit väntar på fantastiska Constance Lemuria. Hotellet ligger på nordvästra kusten av ön direkt intill 3 vackra, oexploaterade sandstränder som är omgivna av lummig grönska. Är du sugen på golf så finns här den enda 18-håls golfbanan på Seychellerna. Alla gäster får gratis green fee och det finns golfutrustning till uthyrning.

Boka nu och få upp till 30% i rabatt på boende och halvpension.
Pris efter rabatter från 58 900 kr per person - 12 dagar/10 nätter, halvpension, transfer, inrikesflyg och flyg i ekonomiklass från Stockholm/Köpenhamn t/r. Ord pris: 71 900 kr/person

Boka senast 45 dagar innan avresa!

Läs mer om erbjudandet här!
1939 M MangoHouse Overweiw
Mango House – ett läckert boutique hotell på bästa läge
På platsen där den italienska modefotografen Gian Paolo Barbiers privata villa tidigare låg finns nu ett läckert boutique hotell med 41 rum, sviter och villor.

Huvudbyggnaden ”The House” med bar och restauranger samt en häftig infinity pool ligger uppe  på en klippa och har en fantastiskt utsikt över havet och stranden nedanför.  Här ligger fokus på avkoppling och njutning, servicenivån är på topp och allt är väldigt smakfullt inrett. "The House" känns nästan som en privat villa med vardagsrum, bibliotek och olika uteplatser i sol eller skugga.

En riktig pärla som vi på Tour Pacific verkligen kan rekommendera! Kontakta oss för priser och en skräddarsydd resa just för dig. 

Inspireras av fler bilder här!
1945 Beau Vallon Beach 750x430
Visste du att....
  • 50% av Seychellernas landmassa utgörs av nationalparker
  • Landet har två UNESCO världsarv
  • Seychellerna består av 115 öar, ändå utgörs 99% av landets yta av vatten
  • Huvudstaden Victoria är en av världens minsta huvudstäder med en kopia av klocktornet Big Ben
  • Världens största nöt – Coco de Mer – kan väga upp till 20 kg och finns bara här
Kontakta oss på Tour Pacific för mer information.
1936 personalbild 5 pers
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Vi tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!

Kontakta oss redan idag
$$$open$$