Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1783 Banner tomte h%c3%a4ngmatta
21 december 2022
God Jul & Gott Nytt År och hälsningar från Maldiverna!
Vi på Tour Pacific sätter en stor ära i att personligen besöka alla våra resmål. Du som kund kan känna dig trygg att vi är specialister på resmålet och att vi har besökt de resmål och de flesta av hotellen som vi säljer. Vår kunskap är din trygghet. 

Annika, Camilla och Lars har precis kommit hem från Maldiverna och de är fulla av inspiration och nyheter. Läs mer i månadens nyhetsbrev.

Nu är det inte heller långt till vårt stora jubileum! Den 1 februari 1993 startade Lars företaget och snart är det dags att fira 30 år i soltörstande svenskars tjänst! Tour Pacific är en väletablerad nischresebyrå som är marknadsledande på Australien, Nya Zeeland, Söderhavsöarna och Indiska oceanen.  Vi har några av Sveriges skarpaste resespecialister och våra återkommande kunder visar på att vår kunskap och service uppskattas.

Snart står julen för dörren och många av våra kunder packar resväskan för att fira högtiderna utomlands, andra kanske önskar sig en resa i julklapp. Oavsett vilket så finns vi här för dig, vi tar hand om dina resedrömmar!

Vi på Tour Pacific vill önska alla en fröjdefull jul och Gott Nytt Reseår!

…och glöm inte att tänka på dem som kanske sitter ensamma i julhelgen, så skicka ett julkort eller slå en signal.
1982 Annika Maldiverna Furaveri 2022
Annika är precis hemkommen från Maldiverna – läs hennes berättelse
"Jag har på denna resa fått uppleva sju nya resorts på åtta dagar. Varje ö är annorlunda, varje ö erbjuder en annorlunda upplevelse, varje ö är en egen destination.

Det handlar om olika storlek på öarna, olika typer av boende, olika sorters restauranger, olika sätt att ta sig till sin destination och runt på den och ett stort utbud av aktiviteter, från tennis, padel och badminton till SUP, dykning, och vattenskoter.

Nästan alla destinationer har en sak gemensamt:  det rika djurlivet under vattenytan visar gärna upp sig på nära håll. Jag är förvånad över hur mycket som egentligen skiljer mellan de olika öarna och vill poängtera hur viktigt det är att man väljer rätt ö!"

Läs mer om mina upplevelser här
1983 Annika Lars Camilla MLE 2022 b%c3%a5ttransfer
Att välja rätt hotell på Maldiverna
Som Annika beskriver i sin reseberättelse så är varje ö en egen destination och har olika upplevelser. Därför är valet av hotell otroligt viktigt och här finns vi på Tour Pacific till din tjänst!

I skrivande stund har Maldiverna 166 hotell och varje år öppnar ett tiotal nya hotell så utbudet är enormt. Vi på Tour Pacific har våra självklara favoriter som vi kvalitetstestat och godkänt, men vi provar även flera av de nya hotell som öppnar upp för att följa utvecklingen och att alltid ligga i framkant.

En ny trend är att kombinera två olika hotell under sin semester och där kan man antingen välja två hotell i samma atoll där man åker båt emellan (som på bilden, här är det Lars, Camilla och Annika som åker båt mellan två hotellöar) eller så väljer man att bo nära flygplatsen de sista nätterna för att kunna få ut det mesta av sista dagen, speciellt om man har ett kvällsflyg hem. Vi vet vilka öar som enkelt kan kombineras med båt, kontakta oss för prisförslag!

Läs mer och inspireras av Maldiverna på vår hemsida tourpacific.se
1976 TP 30 turkos nyhetsbrev
Tour Pacific fyller jämt – 30 år i soltörstande svenskars tjänst!
Vår vd och ägare Lars Jönsson grundade företaget 1993 och slog upp dörrarna 1 februari samma år. Tre årtionden senare står vi starkare än någonsin med två lönsamma år; 2021 och 2022 (efter pandemiåret 2020).

2023 är året när vi växlar upp och nyanställer, vi har många spännande saker framför oss!
1981 Bild framf%c3%b6r granen omgjord
                              God Jul & Gott Nytt År!
Tack för alla bokningar under 2022! Det gläder oss att få förtroendet att skräddarsy unika reseupplevelser till våra kunder.

Vi är rustade för ett hektiskt reseår 2023, både med höstens många gruppresor med färdledare och alla våra skräddarsydda resor till exotiska resmål.
1972 Eva   broschyren 2020 2021 Nr 4
Platser kvar på Nya Zeelands höjdpunkter i februari!
Vi har några fåtal platser kvar på vår gruppresa till Nya Zeeland med avresa 18 februari 2023!
1745 S Happy Cook Lady
Julen står för dörren, här är våra öppettider under helgerna:
Eftersom de röda dagarna hamnat på helgerna i år så har vi i princip öppet helt som vanligt.

Så vi är redo för sistaminuten-bokningar i mellandagarna, bara ring!

23 dec 08.30-15.00
Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandagen stängt
27 dec 08.30-17.00
28 dec 08.30-17.00
29 dec 08.30-17.00
30 dec 08.30-15.00
Nyårsafton stängt
Nyårsdag stängt
Trettondagen stängt
Övriga vardagar 08.30-17.00
Förutom fredagar 08.30-15.00

Kontakta oss på Tour Pacific för din nästa drömresa!
$$$open$$