Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1615 Banner AU k%c3%a4nguru logga
14 oktober 2021
Nu är den här - vår NYA rundresebroschyr 2022/2023
I vår uppdaterade broschyr kan du läsa om att resa i grupp tillsammans med andra reslystna människor. Du reser med en erfaren ciceron som tar hand om allt det praktiska och dessutom visar dig sina smultronställen! Bokningen för våra rundresor hösten 2022 är öppen och flera av resorna börjar redan bli fullbokade!

Vår nya broschyr finns endast i digital form – bläddra och läs på din egen dator, surfplatta eller mobil.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!
1638 Framsida ny RR 640x640transp
640x640transp Vår nya rundresebroschyr är här! 
640x640transp Uppdaterad med nya datum och priser samt ny information och bilder.

Bläddra i din mobiltelefon, läsplatta eller dator - inspireras och dröm dig bort!

Nya broschyren finns bara digitalt, vill du ha en kopia av vår gamla broschyr i pappersform kan du kontakta oss så skickar vi den.

Läs vår nya rundresebroschyr online!
1632 Bengt Bonza Bike sid 2.jpg Nyheter p%c3%a5 hemsidan%2c mindre
Klassiska guidade rundresor i grupp
När andra svenska (och skandinaviska) resebyråer skalar bort innehåll för att sälja resorna så billigt så möjligt så sätter vi på Tour Pacific en ära i att erbjuda marknadens mest kompletta resor.

  • Vi har alltid en svensk, kompetent färdledare som följer med gruppen på hela resan och guidar och leder. Flera andra arrangörer har blandade skandinaviska grupper och färdledare från Norge eller Danmark. Några har guider som möter upp först på resmålet. Tour Pacifics uppskattade färdledare är alla från Sverige; från Skåne, Halland, Västergötland och Stockholm. De reser alltid med gruppen och bidrar till en god gruppdynamik. Ibland reser vår färdledare ner till Singapore någon dag innan gruppen för att hinna acklimatisera sig och vara pigg när gruppen anländer.

  • Våra hotell ligger alltid centralt med sevärdheter inom bekvämt promenadavstånd.

  • Vi inkluderar måltider, utflykter, entréer och dricks till busschaufförer och hotellpersonal – vår filosofi är att du inte ska behöva betala en massa saker på resmålet.

Hör av dig till oss för en offert - vi tål att jämföras! 

Våra rundresor
1635 S Snorkling in Great Barrier Reef
Australien, ett land – en kontinent!
Vi på Tour Pacific har tagit fram Sveriges mest kompletta rundresa till Australien. Vi kallar resan ”Australien kust-till-kust” och som enda arrangör så inkluderar vi HELA Australien från väst till öst. Det betyder att vi har med Perth i Västaustralien så väl som den unika och spännande ön Tasmanien med sina vackra nationalparker, intressanta historia och närodlade mat.

Sedan inkluderar vi självklart klassiker som metropolerna Sydney och Melbourne, Stora barriärrevet och Ayers Rock. Som kronan på verket så besöker vi ön Kangaroo Island där vi får se vilda djur i sitt eget habitat. Ingen resa till Australien är komplett utan ett besök på Kangaroo Island.

Vi har två avgångar: 17 oktober 2022, 30 januari 2023 samt 16 oktober 2023.

Läs mer om resan här
1619 Auckland skyline alternativ sid 3
Extrainsatt resa Nya Zeelands Höjdpunkter nov 2022
Intresset att uppleva Nya Zeeland är så stort att vi nu sätter in en extra avgång i november 2022. Den nya resan avgår 28 november och avslutas veckan innan jul. Denna resa passar perfekt för de som vill vara borta när det är som mörkast hemma i Sverige, men ändå hinna hem och fira julen med vänner och familj. Eller till de som vill stanna kvar och fira julen på resande fot.

Förläng resan över julhelgen!
Vill man slippa allt julstök så erbjuder vi möjligheten att på egen hand förlänga vistelsen på Nya Zeeland eller varför inte fira julen på Cooköarna eller Fiji! Vi skräddarsyr resan enligt dina önskemål.

Vi har tre avgångar med Nya Zeelands höjdpunkter: 5 november och 28 november 2022 samt 11 februari och 4 november 2023.

Läs mer om resan här
1620 IMG 5210
Det är inte bara VÅR längsta, utan troligen även Sveriges längsta rundresa! Under 39 dagar får du uppleva båda länder på djupet, i ett skönt tempo med unika upplevelser och kulinariska matupplevelser.

Denna ultimata rundresa är en kombination av rundresorna; Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter.

Vår första avresa är 17 oktober 2022 och den andra går av stapeln 23 januari 2023 – båda är väldigt populära - så slå till snart för att säkra din plats! Ett fåtal platser kvar!

Vi har även öppnat för bokning på vår resa som avgår 16 oktober 2023.

Läs mer om resan här                                                               
1621 ci 271 dk
Söderhavets pärlor - vår extrainsatta resa snart fullbokad!
Söderhavets pärlor är vår signumresa, en unik rundresa som tar dig till fem spännande länder i det mytomspunna och magiskt vackra Söderhavet.

Här hälsas du välkommen av varma och gästvänliga människor oavsett om du kommer till Tahiti med sina exotiska "pärlor" eller till Nya Zeeland med deras spännande maorikultur. Samoa och Cooköarna fascinerar med sin orörda natur och den polynesiska kulturen medan Fiji stoltserar med sin melanesiska kultur - alla öar med sin unikitet ger dig oförglömliga upplevelser!

Vår avresa i oktober 2022 blev snabbt fullbokad så vi har satt in en extra avgång i november 2022. Nu håller även den avgången på att bli fullbokad!

Avresa 2022:  26 oktober - Fullbokad (sätt upp dig på väntelista)
Avresa 2022:  11 november - Fåtal platser kvar!

Avresa 2023: 25 oktober - bokning öppen nu

Läs mer om resan här

640x640transp 537 Uluru Milky Way600
Öppet köp ända till 31 december 2021!
För att underlätta ett köpbeslut så erbjuder vi kostnadsfri avbokning året ut på alla våra rundresor med svensk färdledare. 
1004 Eva NZH feb 2019
Resa i grupp - våra omtyckta färdledare ger mervärde!
Många resenärer uppskattar att resa tillsammans med andra nyfikna och ressugna personer, ha ett förbokat reseupplägg och bli guidad på resmålen av pålästa och kunniga svenska färdledare.

Så här tycker våra tidigare resenärer - Läs här!

Våra erfarna färdledare ger dig en helt annan reseupplevelse än om du reser på egen hand. Färdledarna bidrar förutom med sin personliga touch, även med sin kompetens, erfarenhet och förmåga att bidra till en fin gruppgemenskap.

Tour Pacifics omtyckta färdledare:
1516 Bengt Marketoft 400 Copy
Bengt Marketoft
Bengt är en trygg hallänning som under många år bott utomlands och som sett det mesta i världen. Han har jobbat som guide och färdledare i flera decennier. Han är vår färdledare på främst rundresorna Söderhavets pärlor, och Australien kust till kust sedan 10 år tillbaka.
640x640transp
1517 Eva400 Copy
Eva Jantzen
Eva ser fram emot att få visa dig Nya Zeeland, Australien och Söderhavet, områden där hon både bott och rest mycket. Hon brinner speciellt för Nya Zeeland, dit hon kom redan 1983 för att arbeta på ett jordbruk och det har blivit många turer dit sedan dess.  

640x640transp
1518 LarsAke 400 Copy
Lars-Åke Nilsson
Lars-Åke är en mycket omtyckt färdledare. Han går även under smeknamnet "Mr Okay" som härstammar från den tid då han bodde i Singapore och kinesernas svårigheter med att uttala Åke. Med sin humor och starka personlighet trollbinder han resenärerna på sina resor!

640x640transp 1634 SEZ LA RESERVE   BEACH lite st%c3%b6rre
Visste du att...
...Nu kan du resa till följande länder:
  • Maldiverna
  • Seychellerna
  • Mauritius
  • Sri Lanka
  • Franska Polynesien
  • Fiji