2768 Mingla Stockholm Orange
Foto från Mingla med Västervik som arrangerades i Stockholm i oktober.
Kära mingelssugna Västerviksvänner!

Den 17 oktober 18.00–20.00 – dörrarna öppnas 17.00 –är Västervik på plats på Pop House i Stockholm och bjuder in dig som är nyfiken på Västervik till en oförglömlig kväll med intressanta möten och en grym stämning. 

Ta del av de senaste nyheterna från Västervik, mingla med arbetsgivare, träffa gamla bekanta ansikten och få inblickar och kanske konkreta erbjudanden om det härliga livet i Västerviks kommun.  

Så kära student, barnfamilj, företagare, turist eller bara allmän västerviksnostalgiker, oavsett vem och vad ditt sug är, så är du välkommen till skön mingelkväll med Västervik. Vi bjuder naturligtvis på något gott att dricka och lättare att äta.

Förutom arrangörerna Västervik Framåt och Tjustbygdens Sparbank träffar du följande intressanta organisationer och företag;  Västerviks Kommun, Bostadsbolaget, Everday, Västervik Resort, Slottsholmen, PrimeQ, Region Kalmar/Västerviks Sjukhus, Norconsult Astando ...och listan med företag fylls på hela tiden!

Vi kommer presentera alla företag på vastervik.com/mingla och i vårt Facebookevent under de kommande veckorna.


Hoppas vi ses!  Kom och mingla när det passar dig!

Behöver du komma i kontakt med oss – mejla 365@vastervik.com !
Anmälan snarast

Din anmälan är bindande. Om du får förhinder måste du avboka din plats, så att eventuella personer på väntelista får möjlighet att komma. Du anmäler fler personer, genom att fylla i ett nytt formulär, direkt efter varje skickad anmälan. 

Jag kommer gärna och träffar Västervik i Stockholm den 17 oktober och fyller i formuläret nedan:
2781 pophouse
icons location
Plats
Pop House Hotel

Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm, Sverige

Kontakta arrangören

Västervik Framåt
0490-875 00
365@vastervik.com1549 mingel vfab sparb bild
The registration has been closed since 17/10/2019 15:00.