Anmälan till Användarträffen 2022

Aveki hälsar dig varmt välkommen på den rockigaste Användarträffen någonsin!

Hotel Tylösand 21-22 september


Fyll i anmälningsformuläret nedan. Inom kort får du ett bekräftelsemejl på din anmälan, kolla igenom det noga och se så att allt stämmer. Om du inte får en bekräftelse eller om något behöver justeras i din anmälan, kontakta Christel Flykt. Anmälan är bindande*

Nu kan du se programmet på vår hemsida. Program och information på hemsidan uppdateras löpande.

 
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Caroline Carlsson, 070-345 92 90.


Hotellet är nu fullbokat men det finns fortfarande konferensplatser kvar.

Tips! Det finns flera hotell i närheten samt inne i Halmstad (endast 10 km från Tylösand) där ni själva kan boka boende. Du kan även ställa dig i kö till rum, skriv det i så fall under "övrigt" i din anmälan.

Så länge anmälan är öppen finns det platser kvar. Vi ses på Tylösand!
😎

*Avbokningar fram till den 26 juli debiteras konferensavgiften. Avbokningar från och med den 27 juli debiteras till fullt pris (konferensavgift + logi). Platsen kan överlåtas till annan person inom samma företag. Alla kostnader exkl. moms.
Deltagande*
Deltagaravgiften inkluderar alla föredrag, lunch, fika och rockig middag.
Logi 20-21 september (kvällen före konferensen)
Fullbokat*
Logi 21-22 september
Fullbokat*
*Du kan ställa dig i kö för rum, skriv då detta under "övrigt" nedan. Det finns flera hotell i närheten samt inne i Halmstad (endast 10 km från Tylösand) där du själv kan boka boende.
Valbara pass 21 september*
Den 21 september är det workshops för Energi- och VA-banken samt myCarta Plan. Parallellt med detta pågår tävling i utställningshallen. Välj vilken workshop du vill delta i nedan. 

Workshop myCarta Plan 2 h.

Workshop VA/Energi Två pass á 1 h. Du deltar i workshop under ett pass och tävlar i utställningshallen under det andra. Vilket pass du deltar i meddelas på plats. 
Välj ett av alternativen nedan*
Samtycke för bild/film*
Under Användarträffen kommer vi att fotografera och filma. Materialet kan komma att användas i vår marknadsföring.
**Vänligen meddela även Caroline eller Christel när du kommer till Användarträffen.
Aveki är personuppgiftsansvariga för behandlingen av de personuppgifter vi samlar in om dig och ansvarar för all behandling av personuppgifter som sker enligt Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR). Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder.Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.
529 aveki logotyp orange 600
Anmälan till Användarträffen är stängd. Du kan kontakta Christel Flykt, christel@aveki.se och kolla om det finns platser kvar.