2021-04-12 Webbversion
336 huvud nyhetsbrev lime kingspan 640px 2
344 nassjo 600px
Nässjö kommun valde modern markbaserad rening
Nässjö kommun valde en modern markbaserad rening till Skullaryd. Anläggningen är dimensionerad för 15 hushåll med en kapacitet på ca 8 m3 per dygn med vår effektiva slamavskiljare och med efterföljande bädd på 128 m2. Bädden innehåller ventilerade moduler och spridarplattor ovanpå ett lager av sand. Uppbyggnaden säkerställer syresättning i kontrollerade zoner som ger förutsättningarna till en mycket effektiv rening och en robust och hållbar anläggning. Här uppfylls kraven för högt miljöskydd och högt hälsoskydd.

Läs mer
331 Kingspan IKON Exterier Image 600px
BAGA blir en del av Kingspan Group
Vi är glada och stolta över att kunna meddela att BAGA blir en del av Kingspan Group, världens största tillverkare av isolerings- och byggnadslösningar.

Nya framtidsmöjligheter
BAGA kommer ingå i Kingspans affärsområde Water & Energy, som Kingspan BAGA, vilket är en trygg och samtidigt spännande utveckling. BAGA är det ledande varumärket på den svenska marknaden för enskilt avlopp och Kingspans produktportfölj erbjuder förstklassiga och innovativa lösningar inom närliggande sektorer.

Läs mer
640x640transp 345 robert alexander
Nya medarbetare
Vi välkomnar Robert Omarsson och Alexander Hjalmarsson som nya medarbetare på Kingspan BAGA inom service & support. Alexander är ny servicetekniker på västkusten. Robert, som också är servicetekniker är stationerad på ostkusten och kommer att utgå från Uppsala.
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
Avanmälan
$$$open$$