2021-06-22 Webbversion
336 huvud nyhetsbrev lime kingspan 640px 2
Nyhetsbrev - juni 2021
640x640transp 353 patrik johan 290px
Ny hemsida för kommuner och konsulter
VA- för landsbygden – ny sida för VA-organisationer konsulter och samfälligheter!
Vi lanserar nu en ny sida om VA utanför de centraliserade systemen. Läs mer på vår nya avdelning på hemsidan riktad gentemot VA-enheternas frågor och problem.
Kontakta Affärsutveckling om du vill veta mer:  
Läs mer här:
Patrik Ellis
T +46 (0)455 61 61 52
Johan Åkesson
T +46 (0)455 35 05 40
 
242 stationer 600px
Runstens sommarstugeförening bestämde sig för våra pumpstationer
Samfälligheten Runstens sommarstugeförening, som ligger på Näset endast 200 meter från havsbandet i Göteborgs kommun, installerade hela 96 pumpstationer från Kingspan BAGA till sin avloppsanläggning.

Projektet startade och installerades år 2007. Fyra huvudledningar med 50 millimeters tryckslang går ut till alla pumpstationerna – BAGA Kompus 08 med skärande avloppspumpar – som ser till att allt fungerar som det ska.

Läs mer
333 kingspan baga logo

Vi byter namn
Sedan februari 2021 tillhör vi numera avloppssektionen hos den irländska koncernen Kingspan Group. Vi har bytt vår logotyp. Nu byter vi också vårt juridiska namn från BAGA Water Technology AB till Kingspan BAGA AB. Organisationsnumret 556445-5557 är oförändrat. Mejladressen info@baga.se finns kvar, men för alla våra medarbetare blir adresserna nu förnamn.efternamn@kingspan.com. Vi håller dig såklart informerad när ytterligare uppdateringar sker.

Läs mer
232 infiltration r%c3%a4nna
Modernt enskilt avlopp tar hjälp av naturen!
Markbäddar och infiltrationer har använts under lång tid för att rena avloppsvattnet på ett enkelt och robust sätt. När kraven höjdes på rening av näringsämnen så tog minireningsverken över i popularitet. Dessa var bättre avseende reduktion av fosfor och kväve än de traditionella markbaserade systemen, men de kostar i inköp. 

Under de senaste 15 åren har den markbaserade reningen utvecklats och med hjälp av kontrollerade syrezoner och kompletteringar gällande reduktion av fosfor överträffar den moderna markbaserade reningen alla förväntningar och mål.

Läs mer
347 niclas therese
640x640transp Nya på Kingspan BAGA
640x640transp Vi har fått två nya medarbetare på Kingspan BAGA. Måndagen den 12 april 2021 började Niclas Andersson som servicetekniker på Kingspan BAGA. Niclas kommer att utgå från Uppsala. Han har tidigare bland annat arbetat som ventilationsmontör.

Även innesälj i Karlskrona har fått förstärkning sedan den 10 maj, genom Therése Sundberg. Hon är hemmahörande i Ronneby och har tidigare arbetat mest med administration och orderhantering, men är kommunikatör i botten.


Vi hälsar Niclas och Therése varmt välkomna i gänget!
David lämnar över till Peter
David Sidblad slutar som distriktsansvarig i västra Sverige.
- Jag vill tacka alla på Kingspan BAGA, entreprenörer, grossister och inspektörer för de fantastiskt roliga och utvecklande år som jag har varit med, säger han.

Han ersätts nu av Peter Varis som närmast kommer från Haggårdens entreprenad i Mariestad där han varit grävmaskinist och projektledare.

Peter har redan börjat på BAGA och jobbar tillsammans med David som finns kvar i företaget i sommar och ser till att överlämnandet till Peter ska bli så effektivt som möjligt så att vi kan fortsätta serva våra kunder på bästa sätt.
Vi hälsar Peter välkommen och önskar David lycka till!

Läs mer
349 peter varis150bred
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
Avanmälan
$$$open$$