preheader Webbversion
147 logga st%c3%a4dakademin
Städutbildningar på distans!
Vi har haft ett mycket gott gensvar på våra utbildningar under våren. I och med Covid-19 så ökade efterfrågan på distansutbildning. Vi är flexibla och har verktygen för att erbjuda en kompetensutveckling med och utan restriktioner.

Passa på att boka din utbildning och genomför den när det passar dig och din personal. Genom ett abonnemang stöttar vi dig med kompetensförsörjning för alla i din verksamhet. Glöm inte att ni kan kombinera våra distansutbildningar med utbildningar från Borago.

Nu tar vi oss an höstens utmaningar, välkomna till Städakademin!

Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19
Kunskap om hygien är ett måste för alla som arbetar med lokalvård. Denna utbildning vänder sig till den som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus, bakterier och smittspridning.

I kursen ingår även:
- Städrutiner vid Covid-19, Coronavirus
- Stödjande dokument såsom Checklista för hygienstädning i publika miljöer

Pris: 990 SEK ex. moms (den 1 september kommer priset på Hygienutbildningen att justeras)

Läs mer och boka här >>
168 DSC06425
PRYL Lokalvårdsutbildning
Kunskap om hur ofta man ska städa, eller vilka städmetoder som ska användas är inte alltid självklara men det finns regler och riktlinjer som ska följas för att städningen ska uppfylla de krav som ställs, vi ger dig förutsättningarna för att lyckas med ditt arbete. Efter den här utbildningen känner du dig tryggare i din yrkesroll när du utför arbetet på ett korrekt sätt.

Pris: 4 900 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
PRYL-förnyelse online
PRYL-certifikatet är giltigt i fem år och kan förnyas genom att innehavaren avlägger ett nytt skriftligt prov. Vi har tagit fram en möjlighet att både göra en repetitionskurs på distans samt att avlägga provet digitalt. Med denna utbildning ges du möjligheten att kunskapsträna och repetera din yrkeskompetens inför förnyelsen av ditt PRYL-certifikat.

Pris: 1 990 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
165 D2A7199 640x640transp
Kvalitetssäkring av städtjänster 640x640transp
Kvalitetssäkring av tjänster kräver kunskap och tydliga målbilder. Dessutom är städning en stor kostnad. Vi har verktyg och exempel på hur man organiserar och strukturerar en fungerande städprocess.

Pris: 3 500 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
640x640transp
166 D2A7116 640x640transp
Effektivitet genom nyckeltal 640x640transp
Vi har under åren sett att det används för lite nyckeltal och kalkyler inom branschen. Det är då svårt om inte omöjligt att säga om jag är effektiv eller inte. Vi delger erfarenheter från kartläggningar av städverksamheter inom bland annat kommunal verksamhet.

Pris: 3 500 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
640x640transp
167 DSC06313
Städupphandling
Städning med bra kvalitet upplevs ofta som svårt att upphandla och branschens aktörer anser att det är för stort fokus på lägsta pris. Sedan 2000 har mångas städkostnader halverats samtidigt som städindex har gått upp med nästan 50%.Vi har verktyg och exempel på hur man genomför bra städupphandlingar.

Pris: 3 500 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
Erbjudande!
Vid bokning av 2 av kurserna Kvalitetssäkring av städtjänster, Effektivitet genom nyckeltal eller Städupphandling betalar du endast 5 000 SEK ex. moms per person. Vid bokning av alla 3 kurserna betalar du endast 7 000 SEK per person, ex. moms.

Vid bokning uppge koden: "erbjudande 2 av 3" eller "erbjudande 3 av 3" 

Grundutbildning på 3 språk
Syftet med Grundutbildning Lokalvård är att ge nyanställd eller oerfaren personal en bra grund för att kunna genomföra sitt arbete professionellt. Denna utbildning vänder sig till alla som arbetar med och inom lokalvård och önskar en gedigen och grundläggande utbildning inom yrket. Nu finns Grundutbildningen på svenska, engelska och arabiska.

Pris: 1 790 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
Trappstädning
All städning är en form av fastighetsförvaltning, men trappstädning är det i allra högsta grad. Felaktiga metoder leder till ett ökat slitage på golvmaterialen. Denna utbildning vänder sig till dig som arbetar inom lokalvård och önskar fördjupa dina kunskap inom trappstädning.

Pris: 1 490 SEK ex. moms

Läs mer och boka här >>
150 logga st%c3%a4dakademin
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
unknown link