Säkra affären med rätt kompetens 17/11, digital workshop
 Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg, Sverige | 17/11/2020 13:00
OBS! Vi ställer om och genomför denna workshop digitalt på grund av rådande smittspridningsläge. Välkommen till en kostnadsfri workshop online.

Den snabba teknikutvecklingen, digitaliseringen och nu även COVID-19-pandemin har skyndat på den redan pågående förändringen av nya sätt att arbeta. Detta ställer krav på ny kompetens, ledarskap och organisation. Vet du vilken ny kunskap ditt företag måste utveckla eller anställa för att vara konkurrenskraftiga de närmaste åren?

Omvärldsbevakning och trendspaning är därför oerhört viktigt för att kunna kika runt hörnet. Likaså att arbeta strategiskt med sin kompetensförsörjning. I denna workshop får du bekanta dig med ARUBA. En enkel modell för att Attrahera, Rekrytera, Utveckla, Behålla och Avveckla kompetens.

4094 aruba

Detta gör vi:
  1. Reflekterar över omvärldsfaktorer som påverkar din affär och kommande kompetensbehov
  2. Går igenom ARUBA-modellen
  3. Genomför en självskattning enligt ARUBA-modellen och utbyter erfarenheter mellan deltagarna
  4. Prioriterar vad ditt företag vill jobba vidare med
Workshopledare: Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg

Workshopen vänder sig till företag med 3-50 anställda. Kom gärna två personer från varje företag om det är möjligt, då det blir enklare att jobba vidare.

Datum: Tisdagen den 17 november 2020
Tid: Kl. 13.00–16.30
Plats: Digitalt, länk till möte skickas ut i god tid innan
Pris: Kostnadsfritt

OBS! Samma workshop genomförs även vid andra tidpunkter:Läs mer om nyttan med omvärldsbevakning och fokus på kompetensarbetet i artikeln Nu behövs nytt kompetenstänk för att nå dina affärsmål.
BOKA IN

17/11/2020 13:00

465 icons add to calendar blue
* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi på Business Region Göteborg behandlar dina uppgifter här.
Anmäl kollega eller annan person
The registration has been closed since 16/11/2020 23:59.