10 July 2020
Webbversion
Veckans viktigaste Nyheter från Carnegie Private Banking
1249 VECKANS AKTIE
Veckans aktiecase: Köp kontanthanteringsbolaget
Kontanthanteringsbolaget har rasat kraftigt på börsen i år, i takt med det kraftiga volymtappet inom detaljhandeln. Bolaget klarade sig dock bättre än väntat i april och har en relativt flexibel kostnadsbas i form av lönekostnader, vilket delvis bör parera volymnedgången. Bolaget har attraktiva defensiva kvaliteter och en övertygande historik. Vår bedömning är att aktiemarknaden är för negativ, vilket har skapat ett attraktivt ingångsläge i aktien.
LÄS AKTIECASE
3404 Stor Karl investera agera
"Starkt momentum i aktiemarknaden"
I dagens avsnitt med Karl Hedberg, aktiemäklare Carnegie Private Banking:
Nuläge: Uppgång för fjärde dagen i följd
Framåt: Stor vinstosäkerhet
Agera: Köp mobiloperatören
LYSSNA HÄR
3423 Blu mock
Ny strategirapport: En ny realitet
Världen har flyttat hem och påskyndat digitaliseringen. Börsen får energi från enorma stödåtgärder, men vi väntar på svar om vinster och vaccin. Nya möjligheter finns i ränteplaceringar och tekniksprång fångas i 5G. Läs vår senaste strategirapport och ta del av flera spännande investeringsidéer för rådande klimat.

Du som kund kan läsa rapporten i Carnegie Online.
LÄS RAPPORT
2892 PB%e2%80%93Autosignatur 200207

KONTAKTA OSS HÄR

Stockholm 08-5886 88 00      
Göteborg 031-743 08 80
Malmö 040-665 52 00

Linköping 013-36 91 90

CARNEGIE PRIVATE BANKING

privatbank@carnegie.se 
© 2018 Carnegie Investment Bank AB
640x640transp
162 CARNEGIE LOGGA SQ TR 640x640transp
Vill du inte ha Veckans viktigaste längre? Avregistrera dig här

Läs mer om hur Carnegie behandlar dina personuppgifter här.

Detta nyhetsbrev är framtaget av Private Banking inom Carnegie Investment Bank AB (Carnegie). Informationen i detta nyhetsbrev utgör inte investeringsrådgivning utan allmän information och ska således inte betraktas som en uppmaning, rekommendation eller råd att köpa eller sälja finansiella instrument. Adekvat och professionell rådgivning skall alltid inhämtas innan investeringsbeslut fattas. Investeringar i finansiella instrument är förknippade med risker och en investering kan både öka och minska i värde eller komma att bli värdelös. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Informationen i detta nyhetsbrev riktar sig uteslutande till kunder i Sverige och är således inte riktad till någon person eller företag i något annat land där publicering eller tillgängliggörande av materialet är förbjudet eller tillåtligheten därav på något sätt begränsad.