25 September 2020
Webbversion
Veckans viktigaste Nyheter från Carnegie Private Banking
3636 aktiecase volvo
Veckans aktiecase: Köp industribolaget
Industribolaget har under de senaste åren aktivt omstrukturerats för att strukturellt förbättra bolagets lönsamhetsnivå även i en svagare konjunktur med vikande volymer. Q2-resultatet imponerade och är ett första bevis på att industribolaget är på rätt väg, som på sikt motiverar högre värderingsmultiplar. Aktien värderas med en omotiverat stor rabatt relativt globala jämförbara bolag. Den starka balansräkningen skapar dessutom utrymme för betydande kapitalöverföringar till aktieägarna de kommande åren
LÄS AKTIECASE
Torssell: Fastighetssektorn laddar inför en rörelse
Johnny Torssell delar med sig av sin tekniska karta framåt över S&P och OMXS30. Dessutom en analys av fastighetssektor som laddar inför en rörelse samt ett trading case.
Lyssna på säsongens första avsnitt av Investera & Agera.

Lyssna på avsnittet
3306 johnny
Börshösten 2020 - Seminarieserie i fyra delar
Del 1: Aktier vi gillar hösten 2020
Starta sensommaren med en exklusiv marknadsuppdatering med Carnegies ledande makrostrateg och aktiestrateg i ett digitalt investeringsseminarium. Exklusivt för Carnegie Private Bankings kunder ger Helena Haraldsson en uppdatering på makro och marknadsläget samt vår syn på rekommenderad aktievikt. Aktiestrategen Michael Grundberg utvecklar synen på Stockholmsbörsen samt vilka sektorer och aktier vi gillar inför hösten.

Moderator är Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Private Banking.

Datum: Onsdag 19 augusti.
Tid:10.00–10.45.
Plats: Digitalt

Ta kontakt med din rådgivare om du vill anmäla dig.
3634 b%c3%b6rsh%c3%b6sten 500
2892 PB%e2%80%93Autosignatur 200207

KONTAKTA OSS HÄR

Stockholm 08-5886 88 00      
Göteborg 031-743 08 80
Malmö 040-665 52 00

Linköping 013-36 91 90

CARNEGIE PRIVATE BANKING

privatbank@carnegie.se 
© 2018 Carnegie Investment Bank AB
640x640transp
162 CARNEGIE LOGGA SQ TR 640x640transp
Vill du inte ha Veckans viktigaste längre? Avregistrera dig här

Läs mer om hur Carnegie behandlar dina personuppgifter här.

Detta nyhetsbrev är framtaget av Private Banking inom Carnegie Investment Bank AB (Carnegie). Informationen i detta nyhetsbrev utgör inte investeringsrådgivning utan allmän information och ska således inte betraktas som en uppmaning, rekommendation eller råd att köpa eller sälja finansiella instrument. Adekvat och professionell rådgivning skall alltid inhämtas innan investeringsbeslut fattas. Investeringar i finansiella instrument är förknippade med risker och en investering kan både öka och minska i värde eller komma att bli värdelös. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Informationen i detta nyhetsbrev riktar sig uteslutande till kunder i Sverige och är således inte riktad till någon person eller företag i något annat land där publicering eller tillgängliggörande av materialet är förbjudet eller tillåtligheten därav på något sätt begränsad.