Arbetsplatser att längta till Webbversion
Inbjudan till inspirationsseminarium 
Kontorets roll i framtidens arbetsliv
Framtidens arbetsliv 2023
233 Castellum S neg
3375 anmalningssida header2
Varmt välkommen till ett inspirationsseminarium om kontorets roll i framtidens arbetsliv.
Hur utformar vi arbetsplatser där medarbetarna mår bra och presterar på topp? Och hur hanterar vi frågan om distans- och hybridarbete? De senaste åren har arbetsplatsfrågor blivit en strategisk fråga som hamnat högt upp på ledningsgruppens agenda. Varje organisation är unik och det betyder också att varje organisation behöver ta fram sin unika arbetsplatsstrategi. 

Så, hur går man egentligen till väga? Under detta inspirationsseminarium träffar du Heléne Lidström, Castellums arbetsplatsstrateg, som med lång erfarenhet av att utveckla flexibla arbetsplatser och arbetssätt delar med sig av värdefulla tips och konkreta verktyg. Heléne kommer besvara frågor kring hur ni som organisation når framgång genom att skapa en flexibel och hållbar arbetsplats att längta till.

Vi presenterar även resultatet från Castellums årliga trendrapport – Framtidens arbetsliv

För fjärde året i rad har vi undersökt kontorsarbetares förväntningar på arbetslivet och kontoret som arbetsplats och rapporten är i år större än någonsin med hela 4 000 respondenter i Sverige, Danmark och Finland. 

Datum: Måndag 29 maj 2023
Tid: 12:00
Plats: a:place, Torshamnsgatan 27
OSA: Senast 24 majAnmäl dig här
3363 1920x1080 Framtidens arbetsliv 2023 Playipp (700 %c3%97 100 px) (2)
Häng med oss på sociala medier
Vill du veta vad som är på gång hos oss på Castellum? Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Du hittar dom här nedanför. Och du är alltid välkommen att höra av dig till oss! 
906 somepil
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Instagram
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on Twitter
unknown link