Newsletter from Emcomp International AB Web version
128 header
188 emcomp datacenter bildspel
Emcomp presenterar en 
dvärgbrytare för höga DC spänningar

En trend för kraftdistribution inom olika områden är att istället för AC använda sig av höga DC spänningar så som tex 400 VDC, detta gör att man undviker de förluster som sker vid omvandling mellan likström och växelström.

Även i traditionella likströmssystem som tidigare använt exempelvis 12/24/48 VDC ser man nu möjligheten att minska mängden koppar i ledningar genom att använda en högre spänning. På så vis reduceras kostnaderna avsevärt.

Fram till nu har det inte funnits en lämplig dvärgbrytare för dessa högre DC spänningar. Nu släpps dock CBIs helt nyutvecklade serie: Y-frame. Den bygger på den beprövade Hydraul-Magnetiska principen som innebär att säkringen inte är påverkad av höga eller låga omgivningstemperaturer.
Mer info
Exempel på olika Y-automatsäkringar
Egenskaper på Y-frame dvärgbrytare

  • 300 VDC i en 13mm bred modul
  • Upp till 600 VDC i 2 13mm moduler
  • Anpassad för montage på DIN-skena
  • Håller alltid märkström oavsett omgivningstemperatur
Mer info
199 telecom q frames emcomp
640x640transp Emcomps produktsortiment
640x640transp Emcomp levererar komponentlösningar, materialsatser och delsystem inom områdena avsäkring och förbindningsteknik. Vi är verksamma i Europa och Asien med försäljningskontor i Sverige, Tyskland och Kina.

Innovativa och pålitliga produkter har givit trogna kunder inom fem huvudsakliga applikationsområden: telekom, förnybar energi och energilagring, datacenter, tåg och signal samt marina miljöer. En viktig nyckel till framgång är själva produkterna, däribland Emcomps hydraulmagnetiska automatsäkringar. De klarar betydligt större påfrestningar än traditionella termiska automatsäkring.
640x640transp
Läs mer
Vill du veta mer?
Kontakta oss gärna via mail eller telefon så kan vi diskutera dina frågor inom avsäkring och förbindningsteknik. Du kan även nå oss via chatten på hemsidan.
200 Chat
Kontaktinfo
137 banner4
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
$$$open$$