Newsletter from Emcomp International AB Web version
128 header
226 emcomp renewableenergy
Avsäkring för energilagring 
och förnyelsebar energi
Kraven på avsäkring inom området för energilagring och förnyelsebar energi är höga. Utrustningen som skyddas är ofta dyr och i många fall är installationerna på platser som är svåråtkomliga. Dessutom är målet med energilager och förnyelsebar energi ofta att minska energiåtgång och C02 avtryck. Därför är det såklart av stor vikt att de komponenter som väljs har låg driftkostnad och är energismarta.

Emcomp levererar automatsäkringar av fabrikatet CBI som kännetecknas av låga driftskostnader. De är byggda enligt den hydraul-magnetiska principen som har en lägre intern resistans än traditionella automatsäkringar och därigenom kan energiförbrukningen minskas. CBIs DD-frame serie finns även med fjärrstyrningsfunktion, Remote Actuation Unit – RAU. Denna lösning möjliggör ett enkelt sätt att fjärrstyra Ert system.
Mer info
CBI DD-frame automatsäkringar
CBI automatsäkringar
från Emcomp

  • DD-frame serien är en mycket kompakt automatsäkring som finns upp till 125A i enpoligt utförande. 2 poler parallellkopplat ger 250A och serien går ända upp till 400A
  • DD-frame serien finns att beställa med fjärrstyrning, sk RAU Remote Actuation Unit. Lösningen möjliggör att på distans såväl slå av och på säkringen som att återställa efter ett fel.
  • Energieffektiv lösning som hjälper till att minska C02 påverkan
  • Kan byggas in i trånga utrymmen utan att påverkas av höga omgivningstemperaturer
  • Global godkännandeprofil
Mer info
Andreas Anselmius och Karin Grawe
Vill du ha mer information?

Tveka inte att höra av dig till oss! Vårt professionella säljteam kan svara på frågor och ta fram kundanpassade lösningar.

Du kan även komma i kontakt med vår kundsupport-avdelning genom att skicka ett mail till info@emcomp.se.
Kontaktinfo
137 banner4
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn