Ecosummit Berlin - säkra din plats nu!
Ecosummit Berlin 2022
Den 23–24 juni 2022 äger årets Ecosummit rum i Berlin och ditt företag kan nu säkra en av fem biljetter sponsrade av Energimyndigheten.

Ecosummit är ett evenemang där kapitalanskaffning, saminvesteringar och klimatinnovation står i fokus. I år går konferensen av stapeln på Spindler & Klatt i Berlin, som ligger i stadsdelen Kreuzberg vid floden Spree. Programmet erbjuder fantastiska möjligheter för nätverkande – förhoppningsvis även utomhus i solen. På plats väntas 300–400 deltagare, inklusive 120 talare. Programmet omfattar två gemensamma middagar med musik, dryck och vegetariska/veganska maträtter. Mer information finns här: https://ecosummit.net/articles/ecosummit-berlin-23-24-june-2022

Är ni i behov av investeringar och vill säkra en av Energimyndighetens fem gratisplatser? Då behöver ni bara svara på några enkla frågor nedan.  
Anmälningsformulär
Har ni en öppen finansieringsrunda just nu eller planeras en sådan under 2022?
Om ja, i vilken etapp (definitionerna kan variera i praktiken):
Är företaget börsnoterat (publikt)?
Har ni möjlighet att skicka ett pitch deck vid behov?
Vi kommer att behandla dina personuppgifter som du lämnar i samband med din anmälan. Vänligen se vår integritetspolicy här samt informationen här om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i detta avseende. Om du har några frågor gällande vår behandling av personuppgifter eller om du vill göra gällande dina rättigheter kan du kontakta oss på gdpr@handelskammer.se. Får du inte redan inbjudningar från oss vill vi gärna fortsätta att bjuda in dig till relevanta event. Det går alltid att avregistrera sig på respektive utskick.
847 STEM logo
349 logotyp 10p utanskugga CENTRERAD
The registration has been closed since 01/06/2022 23:59.