Nyhetsbrev om tillväxt och näringsliv januari 2020 Visa i webbläsare
NÄRINGSLIVSENHETEN
HÄRNÖSANDS KOMMUN
684 Kollage f%c3%b6retagsfrukost 17 januari
Nya idéer i gamla branscher
Årets första företagsfrukost handlade mycket om hur företag överlever och utvecklas i branscher som förändras snabbt i takt med ökad digitalisering. På plats var Tidningen Ångermanlands chefredaktör Oskar Nord och Videotekets ägare Anna Pettersson liksom Region Västernorrlands digitaliseringskoordinator Joumana Abou Hammoud. Läs mer om företagsfrukosten här:
696 Selfie med gruppen
Dialog 2020 - hur går det?
Företagsturnén Dialog 2020 har gjort en rivstart och kommunstyrelsens ordförande Andreas Sjölander har tillsammans med fler politiker och näringslivschefen Petra Forsström hunnit med 18 besök på två veckor.
− Det har varit jätteinspirerande och positivt. Särskilt roligt är det att företagarna inte bara pratar om sina egna företag utan om hela Härnösand. Jag har ännu svårare nu att förstå varför vi har så dålig placering på företagsrankingen, säger Andreas Sjölander.
Vid besöken kommer frågor och synpunkter på kommunens myndighetsutövning.
− Där kan vi bli bättre. Vi måste fortsätta jobba mot att bli mer servicefunktion och snarare hitta sätt att säga ja än nej, utifrån de lagar och regler som finns, säger Andreas Sjölander. 
Vill du att vi besöker dig och ditt företag. Anmäl dig här.
695 Svenskt n%c3%a4ringsliv enk%c3%a4t
694 Inbjudan Fokus 2020 bild
Anmäl dig innan 31 januari så får du 10 % rabatt. Information och anmälan hittar du här.
691 Drop in vt 20 liten banner
Vill du starta företag eller är du nyföretagare?
Har du en jättebra idé eller vill starta företag. Missa då inte nästa drop in om nyföretagande den 25 februari mellan kl 15.30-16.30. 
På plats finns Nyföretagarcentrum, Almi, BizMaker, Näringslivsenheten, som kan svara på dina frågor inom nyföretagande. Plats: Sambiblioteket, Härnösands huvudentré, plan 4. Ingen föranmälan krävs för att komma på vårt drop in.
692 FINAL Yippie 104x146 framtidskv%c3%a4ll 27 februari
Anmäl dig senast 25 februari genom att skicka ett mail. Klicka här för att anmäla dig.