Inbjudan till Näringslivsenhetens företagsfrukost 18 januari
Visa i webbläsare
103 NY banner
Välkommen till företagsfrukost!

Fredag 18 januari kl 7:45
Pris: 90 kronor
Plats: Sambiblioteket, plan 4, Härnösand
Anmäl dig här
211 Jens nilsson
Länets nya revykung
Jens Nilsson är efter två år som medverkande i Mittrevyn ny ägare av AB Scen JMN som producerar länsrevyn. Mittrevyn lockar årligen tusentals besökare till Härnösand och årets revy, som heter Vits & Sant, hade premiär på nyårsafton.

Hur går det för revyn och vad har Jens för tankar kring utvecklingen av den och hans karriär?
Foto: Maria-Thérèse Sommar
218 Anna 20Hedensj%c3%b6 20Johansson
Hon jobbar för ett bättre företagsklimat i länet
Den 2 januari skickade Demoskop på uppdrag av Svenskt Näringsliv ut den årliga enkäten om det lokala företagsklimatet. Härnösand har som bäst varit på plats 151 men hamnade 2018 på 245:e plats i näringslivsrankningen av landets kommuner.
Anna Hedensjö Johansson är ansvarig för Svenskt Näringslivs regionverksamhet i Västernorrland och för dialog med medlemsföretag, politiker och press i länet. Vad har näringslivsrankningen för betydelse och hur kan Härnösand förbättra företagsklimatet? 
212 r%c3%a5dhuset
Nytt kommunalråd och oppositionsråd i Rådhuset
Vi presenterar Härnösands nya kommunalråd, Andreas Sjölander(S), och oppositionsrådet, Christina Lindberg(C). Hur vill de utveckla Härnösand och näringslivet?  
224 Jocke Sj%c3%b6stedt jpg
Småföretagaren som är regionchef för Företagarna
Joakim Sjöstedt gick för ca 1 år sen från att vara VD för mindre företag till att bli regionchef för Företagarna i Västernorrland och Jämtland-Härjedalen. Vad har han för uppdrag och hur använder han sin erfarenhet som företagare i sin nuvarande roll?
216 Foto p%c3%a5 Magnus Winges
ICA-handlaren som vill göra Härnösand godare
Under Magnus Winges första år på Maxi ICA Stormarknad har omsättningen ökat med 1 miljon kronor i månaden och han har startat sortimentsresan "Vi gör Härnösand godare".

Hur har han gjort för att åstadkomma den omsättningsökningen och hur ska han fortsätta att utveckla butiken kommande år?    

147 123 tobias
Frukosten som mötesplats
Varje företagsfrukost besöks av ca 100-150 personer från näringslivet du kan knyta kontakter med. Du kan även träffa kommunpolitiker och ansvariga för bland annat näringsliv, samhällsplanering och upphandling. UF-företaget Submug är månadens utställare, Engströms bakery & deli är frukostleverantör och moderator är Tobias Wikström, Höga Kusten Nöje.
105 facebook106 twitter107 external link