Nyhetsbrev om tillväxt och näringsliv januari 2019
Visa i webbläsare
103 NY banner
226 selfie1
Januarirekord för företagsfrukost
Företagsfrukosten i januari fick en oväntad inledning när Jens Nilsson ”kapade” scenen med sitt revynummer Hasses Allservice. Han kom senare tillbaka som sig själv och revyföretagare. Deltog gjorde också bland annat nye ICA-handlaren Magnus Winges, som tog en selfie med publiken, och kommunens nya toppolitiker Andreas Sjölander (S) och Christina Lindberg (C). Frukosten besöktes av över 160 personer från näringslivet vilket är rekord för januarifrukost i Härnösand.
Läs hela frukostreportaget här
227 smitingen
Ny sida om hur Härnösand utvecklas
För att skapa "den företagsamma staden med den personliga livsmiljön" samarbetar vi nära med näringslivet och andra aktörer för att göra Härnösand till en bättre kommun att leva, verka och bo i. Det ska bland annat bli över 100 nya bostäder vid vattnet, med grönområden i stadsnära lägen eller i andra attraktiva lägen. Flera av bostäderna har redan byggts, de andra är på gång. Andra satsningar är ett nytt hotell, en ny camping och en av Europas största landbaserade vindkraftsparker.
Gå in på sidan här

149 Inbjudan fokus2019 Sida 1
Kalendarium med Fokusmässan och andra aktiviteter
Vill du boka Fokus2019 med företags- och yrkesmässa eller kolla in datumen för vårens företagsfrukostar?

I kalendariet på harnosandsforetag.se läggs det löpande ut aktiviteter för företagare. Har du ett evenemang du tycker borde vara med maila Näringslivsenheten på foretagslotsen@harnosand.se.
Gå in på harnosandsforetag.se
188 n%c3%a4ringsliv
Vill du träffa oss på Näringslivsenheten
Vill du att vi ska besöka ditt företag eller få tips eller råd från oss. Kontakta oss på tel: 0611-34 80 34, via mail eller gå in på vår hemsida harnosand.se/naringsliv. Du kan även använda vår e-tjänst ”Enkla vägen för företag” som du hittar via vår sida.
105 facebook106 twitter107 external link