Helsingborg | Besöksnäring Öppna i webbläsaren.
image
Välkommen

Tillsammans med dig vill vi skapa Helsingborgs nya destinatonsstrategi -Älska Helsingborg med en färdriktning mot 2030. Hur vill du att Helsingborg som destination ska utvecklas framåt?

Var: Radisson Blu Metropol Hotel, Carl Krooks Gata 16, Helsingborg
När: 28 september klockan 08.00-13.15


Program
Vi inleder morgonen med en rykande färsk trendspaning från Helena Nordström, grundare och VD för företaget Placebrander. En inspirerande trendspaning med fokus på hur vi platsutvecklar för en bättre värld och attraherar fler till Helsingborg. Vi får ta del av exempel på hur andra destinationer arbetar och vad resenärer efterfrågar.

Därefter går vi tillsammans från dröm till action för att skapa en gemensam vision med tydliga målbilder där siktet är inställt på 2030. Hur ser ditt Helsingborg ut i framtiden?

Vägen mot en hållbar destination och växande besöksnäring i Helsingborg skapar vi alla tillsammans. Du är viktig och vi behöver alla arbeta mot samma vision och mål.


Vi avslutar dagen med gemensam lunch på Radisson Blu Metropol Hotel. Hela dagen är kostnadsfri och öppen för dig som arbetar med besöksnäring i Helsingborg. Bjud gärna med en kollega!Varmt välkommen
1147 Helena W signatur
Helena Wennerström
Försäljnings och marknadschef
Anmäl dig här
Följ oss i våra kanaler
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
 För att avsluta din prenumeration, klicka här