💕 Kallbad, gårdsförsäljning, Kryddad september och mycket mer Dela nyhesbrev  /  Webbversion
header
Hej !
Hösten står för dörren efter en sommar som vi kommer att minnas som regnig och blåsig. En sommar som trots det givit oss många fantastiska och varma kvällar i solnedgången.

Jag delar nog känslan av att ha mött många danskar på gatorna – vilket prognosen säger att vi kommer fortsätta göra. Den starka danska kronan jämfört med vår svenska är klart en bidragande orsak. I Visit Swedens prognoser framåt syns en ökning även av besökare från Tyskland och Holland som precis som danskarna reser till Sverige med anledning av ett fördelaktigt valutaläge. Världsläget påverkar mer än man tror! Och så vädret såklart! Alla vill inte till soliga stränder och 40 graders värme vilket gör att vi ser ökningar av turistströmmarna även ett år som detta.

I Älska Helsingborg, vår hållbara destinationsstrategi, har vi ett mål att öka trycket under september till maj. Vi kommer göra det genom marknadsföring digitalt samt medverka i ett antal publikationer. På visithelsingborg.com finns bildmaterial som är fritt för dig som näringsidkare att använda. Bildbanken uppdateras kontinuerligt men är det något du saknar meddela oss på work@helsingborg.se. Tillsammans hjälps vi åt att marknadsföra destination Helsingborg.

Vi hoppas våra månadsutskick är läsvärda och att ni vill sprida dem vidare inom era organisationer. Alla som vill ta del av kommande nyhetsbrev kan anmäla sig på work@helsingborg.se så lägger vi till dem på mottagarlistan inför kommande utskick.

Avslutningsvis vill jag önska er alla en extra kryddad september. Det finns många kryddor att använda där lakritsen såklart är en! Vi ses väl alla på en Smak av Lakrits som startar snart.


Helena Wennerström

1905 DSC00707 1200
Kallbadssäsongen drar igång!
Den 29 september – 1 oktober är det dags för Kallbadsweekend! En weekend då vi kickstartar kallbadssäsongen genom att lyfta kallbad som en reseanledning i våra kanaler med bokningsbara kallbadspaket. Dessutom släpper vi badpassen till Kallbadsveckan 2024!

Kallbadsveckan är den 31 januari – 5 februari 2024 och kommer innehålla en massa spännande programpunkter på temat ”Back to nature”. Förutom härliga kallbad, bastuaktiviteter och föreläsningar, så är en nyhet för i år att vi väcker liv i den gamla kurorten Ramlösa Brunnspark, där allting startade en gång i tiden och som lade grunden till de kallbadhus vi har idag. Följ med på en historisk resa från kurort till mineralvatten.

💧 Om du vill erbjuda kallbadspaket eller veta mer om Kallbadsveckan kontakta Anette Lindstrup 
1902 75A7221 1200x700
Kryddad September – hjälp oss att nå ut!
Kryddad September närmar sig och vi har en landningssida fylld med spännande produkter med allt från en Winemakers dinner till lakristprovning och Mikaeli marknad. Vår kampanj rullar sedan den 15 augusti och genererar bra med klick in till sidan.

För att addera ytterligare ett lager efterlyser vi restauranger som under perioden vill erbjuda en specialkomponerad skördemeny. De restauranger som väljer att vara med kommer synas på landningssidan.
Kontakta Evelina om ni vill vara med
📧 Evelina Johnsson
Tillsammans får vi fler att upptäcka Helsingborg!
Hjälp oss gärna att lyfta hela landningssidan i era kanaler eller välj ut de produkter som ni tror passar era följare ❤ 
1903 Gunga Fria Bad 1200x700
Välkommen på Besöksnäringsträff
Den 19 oktober samlas vi på Elite Hotel Marina Plaza för en härlig halvdag med alla er som arbetar med besöksnäring. Dagen kommer bjuda på inspiration, uppdatering från Älska Helsingborgs fokusgrupper och möjligheter att nätverka och skapa nya kontakter.
Till anmälan
1904 77A4015 1200x700
🍂 Dubbla höstlov
Höstlovet närmar sig och vi behöver sticka ut med häftiga aktiviteter för att attrahera familjer som vill lyxa till det med en övernattning eller två på lovet i Helsingborg. Sverige har höstlov vecka 44 men redan vecka 42 är det danskarnas tur.

Hör av er snarast om ni erbjuder något extra under höstloven som vi kan ta med i vår höstlovslista.
👉  Evelina Johnsson
1906 DSC05421 1200x700
Inspirerande läsning om gårdsförsäljning
Sedan i våras arbetar Helsingborgs stad tillsammans med Höganäs och Ängelholm för att påskynda beslutet att tillåta gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker på våra vingårdar.

Ta chansen att redan nu smygläsa en artikel från kommande nummer av WORK som handlar om just gårdsförsäljning.
Till artikeln
Helsingborg
Logo Helsingborg
Helsingborgs stad
Linkedin
$$$open$$