2008 hbgfrukost2
Välkommen till HBG Frukost
21 november på Dunkers Kulturhus
Årets sista HBG Frukost äger rum den 21 november och det är Sveriges största organisation för företagare, Företagarna, som håller i dagens innehåll. Rykande hett kaffe serveras från 07.15 och det finns gott om tid för nätverkande och att knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Nytt för dagen är att vi har flera rådgivare från stadens olika myndigheter på plats. Ta möjligheten och prata med oss i frågor du arbetar med just nu. 

Medverkande representanter på denna HBG Frukost : Brandskydd/Räddningstjänsten,  Energi- och klimatrådgivarna, Bygglovshandläggare, Markupplåtelse samt Konsumentrådgivarna. 
1973 Domare
Tema: Situationsanpassat ledarskap – vad är likheterna med att vara företagsledare och att bemästra en allsvensk fotbollsmatch

Kom och inspireras av dagens föreläsare Fredrik Klitte. Fredrik arbetar som VD och Koncernchef på Tress of Scandinavia och har även erfarenhet som elitdomare. År 2022 blev han utsedd till årets fotbollsdomare i Sverige! Att leda människor är en av de viktigaste faktorerna till framgång, både för ett lag och för ett företag, vilket vi kommer få höra mer om på denna frukost.


Var: Dunkers Kulturhus
När: 21 november klockan 07.15 – 09.00 (+30 min)

Program
07.15 Registrering och frukostmingel
08.0009.00 Scenprogram
09.00–09.30 Eftersnack på scen


Välkommen!
Företagarna
Helsingborgs stad
Sydsvenska Handelskammaren
Svenskt Näringsliv


HBG Frukost är för dig som är aktiv företagare eller arbetar med näringslivet i staden.
Anmäl dig här
Jag accepterar att angivna personuppgifter lagras av arrangörerna för ändamål kopplat till Hbg Frukost och i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).
Helsingborg
Logo Helsingborg
Helsingborgs stad
Linkedin
The registration has been closed since 20/11/2023 00:00.