Trygg och Säker 2020
Dag Hammarskjölds Torg 4, 211 18 Malmö, Sverige | 13/04/2021 08:00
ANMÄLAN 
Välkommen till Trygg & Säker 2020
(Pga Covid-19 är årets event framflyttat till april 2021. Trygg & Säker 2021 kommer gå som vanligt hösten 2021)

Trygg & Säker
 är den självklara mötesplatsen för dig som berörs av landets trygghet- och säkerhetsfrågor. Trygg & Säker vänder sig till dig som arbetar brottsförebyggande inom såväl social som situationell prevention, med frågor som kris och beredskap samt förebyggande mot hot och våld såväl i arbetslivet som i cybervärlden.

Anmälan till mötesplatsen
Anmälan avser två heldagar med ett kunskapsspäckat konferensprogram inkl, luncher och fika i utställningen samt den inspirerande banketten med trerättersmeny. Kan du inte gå båda dagarna? Du kan välja att anmäla dig till endast en av mötesdagarna.

Anmäl fler än 5 personer - var 6:e går gratis! 
(OBS! Går inte att kombinera med annat erbjudande)

Kan du inte delta fysiskt?
Anmäl dig för digitalt deltagande under konferensen. Endast 4500kr för två dagar.
Du får då ett digitalt fullvärdigt deltagande vid konferensens olika seminarier som kommer streamas live och även finnas tillgängligt en tid efter eventet.
Är ni fler än 5 som vill delta digitalt? Gör en gruppbokning! Vänligen kontakta oss via mail för pris och hjälp med bokning: info@hexanova.se.

Observera! Anmälan är bindande (gäller både fysisk och digital anmälan), det går dock att överlåta din plats på annan person vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.
BOKA IN

13/04/2021 08:00

icons add to calendar
Hur vill du delta på Trygg och Säker 2020?
640x640transp
Vi strävar efter transparens och en öppen mötesplats där erfarenhetsutbytet står i centrum. För att möjliggöra detta behöver vi dela väsentliga uppgifter så som namn och organisation med andra deltagare och partners (Vi delar inte dina kontaktuppgifter utan ditt godkännande). Vi förutsätter därför att du genom din anmälan ger Hexanova Media Group tillåtelse att dela dina uppgifter med våra medarrangörer. Du tillåter även att eventuella bilder/filmer där du medverkar kan komma att spridas av arrangören, om inte annat har överenskommit med arrangören. Väljer du att inte dela din uppgifter vänligen klicka i rutan!
icons location
Malmö Live
Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 4, 211 18 Malmö, Sverige

031-719 05 00

info@hexanova.se