Trygg och Säker 2020
 13/04/2021 08:00
ANMÄLAN 
Välkommen till Trygg & Säker 2020 (Digitalt)
(Pga Covid-19 är årets event framflyttat till april 2021. Trygg & Säker 2021 kommer gå som vanligt hösten 2021)

Trygg & Säker
 är den självklara mötesplatsen för dig som berörs av landets trygghet- och säkerhetsfrågor. Trygg & Säker vänder sig till dig som arbetar brottsförebyggande inom såväl social som situationell prevention, med frågor som kris och beredskap samt förebyggande mot hot och våld såväl i arbetslivet som i cybervärlden.

Anmälan till mötesplatsen
Anmälan avser två heldagar med ett kunskapsspäckat konferensprogram där deltagandet sker digitalt. Seminarierna kommer att livesändas och även finnas tillgängliga en period efter eventet.


Är ni fler än 5 som vill delta digitalt? Gör en gruppbokning! Vänligen kontakta oss via mail för pris och hjälp med bokning: info@hexanova.se.

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats på annan person vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.
BOKA IN

13/04/2021 08:00

icons add to calendar
640x640transp
Vi strävar efter transparens och en öppen mötesplats där erfarenhetsutbytet står i centrum. För att möjliggöra detta behöver vi dela väsentliga uppgifter så som namn och organisation med andra deltagare och partners (Vi delar inte dina kontaktuppgifter utan ditt godkännande). Vi förutsätter därför att du genom din anmälan ger Hexanova Media Group tillåtelse att dela dina uppgifter med våra medarrangörer. Du tillåter även att eventuella bilder/filmer där du medverkar kan komma att spridas av arrangören, om inte annat har överenskommit med arrangören. Väljer du att inte dela din uppgifter vänligen klicka i rutan!
The registration has been closed since 13/04/2021 00:00.