Nyhetsbrev från IsiCom AB Webbversion
1980 Banner Isicom
1978 Epos
Vi välkomnar Epos till familjen!

De senaste åren har vi etablerat oss som en specialiserad nordisk distributör inom hårdvara för kommunikation och samverkan. Ett stort steg togs 2020 när vi expanderade vår portfölj till att innehålla Jabra, Konftel och Poly. Detta var starten i bygget av "Det Nordiska huset för headset, voice & video". 

Den här lanseringen innebär att vi tar ytterligare ett stort steg i riktningen mot vårt mål att vara den största specialiserade nordiska distributören inom headset, voice och video.

"Detta är ett sådant tillfälle då allt bara stämmer. Timingen är helt rätt. Epos är redo, och IsiCom är redo. Vår organisation och vårt erbjudande är starkare än någonsin, vi står redo att sparka i gång detta spännande samarbete. Epos varumärke och produkter representerar kvalitet och en premiumkänsla. Av den anledningen kan jag inte föreställa mig ett bättre tillägg till vår redan starka portfölj av varumärken."

- Magnus Ohlin, VD på IsiCom.
Produktbroschyr
1958 3
640x640transp Bli certifierad återförsäljare
640x640transp Att bli certifierad partner hos Epos innebär delvis att du faktiskt kan sälja deras produkter. Men, det ger dig även tillgång till alla erbjudanden samt sälj- och marknadsresurser för att växa din affär tillsammans med oss och Epos.

Läs mer och bli certifierad här
Vill du prata Epos med oss?

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi tänker kring Epos. Vi ser fram emot att göra en spännande resa tillsammans med dig som är villig att ta dig an Epos tillsammans med oss. 

Susanne Ottoson 
Försäljningschef 

susanne@isicom.se
0706 16 21 00
1473 LinkedIn
1979 Banner WEB2 01
Avanmälan