Ta hand om varandra
1872 Gruppbild Jambo katalog 2020 Hela ligan 1 640x350
Bästa TEMA-resenär,
 
Världen är i en svår situation.

På TEMA och dess systerarrangör Jambo Tours har vi, vår fantastiska personal både på kontoret och på våra destinationer tillsammans med undertecknad, gjort allt för att hantera, finnas till hands och hjälpa till i ett mycket utmanande läge.

Med så kort varsel som på några timmar har flyglinjer ställts in, länder ändrat sina visumregler för inresor och i andra fall har landsgränser tvärt stängts igen även för utresor. Vi har tillsammans med våra resenärer fått möta en värld som på grund av coronaviruset har genomgått en snabbare förändring än jag tror någon kunnat ana skulle vara möjligt. Såväl i Sverige, som i Europa och som i världen där utanför.

Ni, våra kunder, har i vissa fall blivit drabbade av avbrutna och inställda resor och det vi alla samtidigt har gemensamt; en oro, för bland annat nära och käras hälsa.

Länder och människor runt om i hela vår vackra värld är påverkade. Dels av rädsla för sitt hälsotillstånd men också ekonomiskt då arbetstillfällen förloras.

Turismen står idag för drygt tio procent av världens arbetstillfällen och inte minst i länder med svagare ekonomi står besöksnäringen för en högre del av ländernas BNP. Samtidigt är besöksnäringen den enskilda industri som bäst stöttar det vilda djurlivet och den biologiska mångfalden. Utan turister på savannen eller i regnskogen försvinner de ekonomiska incitamenten för att försvara och bevara den fantastiska naturen och de vilda djuren.

Vi på TEMA följer läget i världen noga och arbetar nu för fullt enligt denna prioriteringslista:
  1. Få hem alla resenärer som fortsatt befinner sig ute i världen. Först och främst resenärer på resmål som har stängt sina gränser eller fått flyglinjer nerlagda. Vi har kontinuerlig kontakt med våra resenärer, antingen direkt eller genom våra reseledare som är på plats på dessa resmål.

  2. Hantera inkommande mejl och samtal från kunder som har bokat en resa med avresa till och med 14 april. Dessa resor har blivit inställda då Utrikesdepartementet har utfärdat en generell reseavrådan.
    Vi är glada och tacksamma att många resenärer som fått sin resa inställd väljer att boka om sin Temaresa till ett senare avresedatum. Till er riktar både vi på kontoret, våra reseledare och all personal på de destinationer som drabbats ETT STORT TACK! Ni är med och påverkar vardagen för många.

  3. Vi på TEMA:s kontor och alla våra reseledare och samarbetspartner runt om i världen blickar framåt. Det kommer snart en morgondag då allt är tillbaka till det normala.
Vi har fortsatt en mycket hög belastning på kontoret, men vi har fantastiska medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för det viktigaste vi har – våra TEMA-resenärer.

Till alla er som fortfarande planerar för sensommaren och höstens resor kan vi glädjande säga att de flesta av våra priser har omförhandlats och våra resor är än mer prisvärda.

Vardagen kommer återgå till det normala, vi finns självklart precis som tidigare här på kontoret, redo att se till att just du får en resa som ger minnen för livet, på samma sätt som TEMA gjort sedan starten 1971.

Världen och dess människor, djur och natur väntar på dig – det finns inget mer utvecklande än att resa.
640x640transp 1873 david till nyhetsbrev

Med vänliga hälsningar,

David Karlsson
VD TEMA / Jambo Tours
Inspiration för framtiden
Våra rundresor
Våra vandringsresor
Våra cykelresor
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Instagram
Click to visit us on YouTube
118 tema
$$$open$$