Webbversion
363 Toppbild nyhetsbrev Lime ny version svart
690 B%c3%a5tbussenInrehamnNR2
Underbara sommar!
Lite regn, mycket sol och många gäster i Karlstad. Vi är inte helt ikapp nivåerna för 2019, men det är nära nu. För dig som gillar siffror finns en artikel som kort berättar om hur det ser ut hittills för hotellen  i Karlstad och även länkar till Tillväxtverkets nya statistiksidor. Där har det hänt mycket och det är lätt att få en överblick över de gäster som väljer kommersiellt boende och det är lätt att jämföra med andra kommuner.

Vi passar också på att berätta om de gästundersökningar som är på gång och påminner om vår webbsida visitkarlstad och inte minst den samlingssida som finns för att hjälpa till att välja bland alla båtbussmöjligheter.

Trots att det för många är den mest hektiska tiden, hopps vi att du hinner njuta av sommaren och önskar dig en fortsatt härlig sommar!
702 STATEA 2019 2022
Nära nu
Consectetur adipiscing elit. Nam placerat metus id dui cursus ultricies. Fusce luctus, sapien et congue pretium, metus leo mattis ligula, sed consectetur mauris ante ut sapien. Praesent vitae iaculis sem, a tristique pururs.
Tillväxtverket
695 Webbpuff Boende
Möter du gästen? Då finns ett särskilt nyhetsbrev till dig
Varannan vecka skickar vi ut ett särskilt nyhetsbrev till besöksserviceplatser och personal som möter gästen.

Här samlar vi nyttig information som hjälper till att öka upplevelsen för dina gäster. Är detta brev något du vill ha men inte har fått? Då är det bara att skicka ett mejl till visit@karlstad.se så ser vi till att du hamnar på sändlistan.
Flera gästundersökningar
Det är så viktigt att lära oss mer om de som besöker oss. Vad var reseanledningen, vad tyckte de om sitt besök och hur söker de information? Allt för att vi ska kunna ge ett bättre värdskap och tillsammans med besöksnäringen locka fler gäster till Karlstad. I år så har vi utöver att vi återigen tillsammans med 40 andra destinationer deltar i "Turista i Sverige" några fler undersökningar på gång.

Tillsammans med Parlametric har vi en gastundersökning om vad människor tycker om Karlstad som destination. Vi genomför också evenemangsundersökningar tillsammans med Research One och sist men inte minst ingår vi i Karlstadsbuss undersökning om hur vi kan båtbusstrafiken.
689 Kundundersokning Karlstad2022 A3
Vad tycker du om Karlstad som besöksmål?
Tillsammans med Parlametric gör vi en gästunderökning i sommar som försöker ta reda på  vilka gäster vi har, varför de valt Karlstad, vad de tyckt om sitt besök, om de saknat något och hur de söker sin information

Resultatet kommer vi så klart att presentera i höst och använda i vårt fortsatta arbete. Uppmaningen att svara på frågorna sitter hos olika besöksmål..
Till undersökningen
688 BatbussEnkat
Vad tycker du om båtbusstrafiken? 
Karlstads kommun håller tillsammans med Region Värmland, Hammarö, Kristinehamn och Grums på med en undersökning för hur vi kan utveckla båtbusstrafiken och särskilt den som körs på Vänern. En del i den utredningen är en kundundersökning som Region Värmland tagit fram och som lyfts fram på olika sociala medier i sommar.

I höst kommer vi även att hämta in idéer och synpunkter från besöksnäringen.
Till undersökningen
691 SamlingssidaBatbuss
Samlingssida för att underlätta valet av båtbusslinje
Möjligheten att uppleva Karlstad från vattnet är mycket uppskattad, men ibland kan det vara svårt för gästen eller de som möter dem att välja rätt båttur. Nu har vi gjort ett försök att presentera båtbussturerna utifrån intresse. Är man intresserad av vackraste vägen till Mariebergsskogen, eller vill man ut på Vänern för att bada och vandra, eller vill man lära sig mer om människor och industrin utvecklades längs Vänern och Norsälven? Ja, vi har gjort ett första försök att presentera alla dessa möjligheter. Har du frågor eller idéer är du varmt välkommen att höra av dig till visit@karlstad.se
Till sidan
701 VisitKarlstadGuideApp
640x640transp Appen Visit Karlstad Guide har nytt utseende och ny information
640x640transp Förra året tog vi fram en guidelösning för att öka upplevelsen av Karlstad för de som åker med båtbussarna.
Följande turer finns hållplatsinformation på både svenska och engelska:

• Älvturen, linje 90
• Mariebergskogsturen, linje 91
• Skärgårdsturen, line 93
• Hammaröturen, linje 94

Guidning om Karlstad finns under Karlstad runt på både svenska och engelska.

Nytt för i år är också guidning på svenska om historiska händelser och aktuellt längs resrutten på de nya turerna • Vålberg - Lillängshamnen, line 97 • Vålberg - Borgvik, linje 98
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan