Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
163 April 2017
Månadsbrev april
Sällan har väl begreppet ”aprilväder” varit så aktuellt som under den senaste veckan. Snö och hagel ska samsas med nyutsprungna krokusar på gräsmattan, och på våra vägar så sopas sanden in för säsongen för att sedan ge plats för plogning. På REV fokuserar vi just nu på att få iväg årets medlemsavier, vilka är något sena men kommer inom kort. Dessutom; missa inte vårens stora nyhet – kurs i enskild väghållning via datorn!

Medlemsavierna för 2021
Årets utskick av medlemsavierna till alla REVs medlemsföreningar är något försenade, beroende på att förbundet har bytt medlemsregister vilket medfört en del merarbete runt just faktureringen.

Er vägförenings medlemskap löper på tills vidare. Ni erhåller precis samma medlemsservice och försäkringsskydd under tiden, även om medlemsavierna kommer senare i år.

Ni har väl rätt kontaktuppgifter till er fakturamottagare inlagda i medlemsregistret? Gör gärna regelbundna uppdateringar under ”Föreningsadministration” när ni har loggat in på våra Medlemssidor. Glöm inte att ni måste uppdatera föreningens lösenord om ni inte har gjort det sedan 1 december 2020. Använda "Glömt lösenord" vid behov.

164 1736736 tussilago mostphotos liten
159 aug2017 251
Digital utbildning i enskild väghållning
Tillsammans med Trafikverket har REV tagit fram en digital version av vår populära Grundkurs i Enskild väghållning. Nu lanseras den med ett antal kurstillfällen under våren. Här får du bland annat lära dig om styrelsens juridiska ansvar, hur du sköter om din väg på bästa sätt, vad du behöver veta om andelstal samt mycket mer. Kursen är indelad i tre avsnitt och leds digitalt av våra erfarna kursledare.

Kursen kostar 300 kronor för våra medlemmar och tar ungefär 2,5 timme.
Gå in och läs mer på www.revriks.se/kurser

Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
128 200px REVloggaliten
$$$open$$