Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
230 April 2016 2
Kursprogrammet för våren är klart
Hela kursprogrammet för perioden april-augusti är nu klart och alla kurstillfällen kan bokas via hemsidan. Tänk på att logga in först för att få de rabatterade medlemspriserna. Det är flera digitala kurstillfällen och vi har även grundkursen i kurslokal i Göteborg 10 maj, Östersund 12 maj och Stockholm 19 maj. Gå till www.revriks.se och klicka på Kurser för mer information och bokning.
image
Nu är vi 13000 medlemmar!
Fredag 1 april passerades gränsen 13000 medlemsföreningar (nej, det är inget aprilskämt). Vi är mycket glada att REV fortsätter att växa och ser det som en bekräftelse på att vår verksamhet är uppskattad. I ansökningsformuläret för att bli medlem ställs frågan ”Hur fick ni reda på REV?” och det faktum att en stor andel väljer alternativet ”Tips från annan förening” visar också att våra medlemmar är nöjda. Trots det arbetar vi ständigt för att förbättra vår verksamhet.

Moms – är en nyordning på gång efter Skatteverkets ställningstagande?
Den 15 februari publicerade Skatteverket ett ställningstagande med innebörden att Skatteverket numera anser att alla samfällighetsföreningar som har en årsomsättning på över 30000 kronor ska momsregistrera sig och ta ut moms på föreningens avgifter från medlemmarna. Detta skulle innebära en stor förändring för ekonomihanteringen i föreningarna med ökad administration och få fördelar.

REV bevakar frågan och har tillsammans med momsexperter på Grant Thornton tagit fram ett informationsmaterial som finns att läsa på hemsidan. Vi hoppas dock att sista ordet ännu inte är sagt.
Medlemsfakturorna skickas ut
Under den kommande veckan kommer årets fakturor på medlemsavgiften att landa i brevlådor och mejlboxar runt om i landet. Vi är glada om ni betalar så fort som möjligt, och gör det även om fakturan i några fall råkar ha den tidigare kassörens namn och adress.

Fakturan är alltid utställd i föreningens namn även om den utskrivna adressen är fel. Betala fakturan och ändra sedan adressen så blir det rätt till nästa utskick. Uppgifterna kan ändras på www.revriks.se Medlemssidor / Föreningsadministration / Styrelse

För inloggning/nytt lösenord gör så här:
  • gå till vår hemsida www.revriks.se
  • klicka på Glömt lösenord
  • ange ert medlemsnummer (det står på REV-fakturor och i adresseringen på REV-Bulletinens baksida)
  • klicka på Byt lösenord, du får då ett mail med en länk, klicka på länken ange valfritt lösenord (minst fem tecken) två gånger enligt anvisningarna


128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
$$$open$$