Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
282 Januari2017
Ny tjänst för REVs medlemmar
Det här utskicket görs av REV för att informera om en ny tjänst som blir tillgänglig för REVs medlemsföreningar. Eventuella frågor om själva tjänsten ska ställas till Boappa, som också ansvarar för innehållet nedan.

640x640transp 286 Boappa   mobil logo liten
Börja Boappa!
Boappa är Sveriges största app för kommunikation i vägsamfälligheter och används runtom i hela landet. Som medlem i REV får ni nu Boappa kostnadsfritt under ett år (värde 2 000 kr/år).
I appen sparar ni dokument, informerar varandra och bokar gemensamma faciliteter digitalt. Enkelt för er i styrelsen och tryggt för alla medlemmar.

  • Samla all dokumentation på ett ställe.

  • Nå snabbt ut med viktig information till alla medlemmar.

  • Diskutera styrelsefrågor i separat styrelseportal.
Med Boappa finns all information, kommunikation och dokumentation samlad på en plats. På så sätt slipper ni svara på samma frågor flera gånger eller leta upp olika dokument i diverse molntjänster mejltrådar eller fysiska pärmar. Använd Boappa på datorn eller i appen - det som passar bäst för just er.
288 MarmontFoto F%c3%b6retag Boappa 20211104 048
”Som ledare för ett företag ska du vara visions- och det värderingsdriven. Detsamma gäller dig som sitter i styrelsen för en samfällighet, men då krävs det att det finns verktyg och tjänster som avlastar och förenklar administrationen av småfrågor”, säger Mats He.

Få Boappa kostnadsfritt!
Som medlem i REV får er vägsamfällighet Boappa helt kostnadsfritt under 1 år utan bindningstid, värde 2000 kr. Testa appen och få ett effektivare styrelsearbete.
  • Ladda ned appen Boappa eller besök boappa.se och skapa ett konto.
  • Sök upp er vägsamfällighet och aktivera den.
  • Skriv in rabattkoden under fakturering i appen
    (ni hittar koden i inloggat läge på Medlemssidorna hos REV, www.revriks.se/boappa)
Kontakta hej@boappa.se för frågor eller besök boappa.se
128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
$$$open$$