Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
302 Januari2017
Har ni rätt kontaktuppgifter till er fakturamottagare?
I slutat av mars kommer fakturorna för REV-medlemskapet att skickas ut. Säkerställ redan nu att ni har rätt person med aktuella kontaktuppgifter i REVs medlemsregister. Uppgifterna kan kontrolleras och ändras på www.revriks.se Medlemssidor / Föreningsadministration / Styrelsen – Gör det så undviker ni att fakturan kommer på avvägar!

304 kursbild
Nu har vi kursprogrammet för våren klart
Kursprogrammet för våren är nu klart och kan bokas via hemsidan. Tänk på att logga in först för att få de rabatterade medlemspriserna. Det erbjuds kurser i kurslokal i Luleå, Helsingborg, Kalmar, Örebro, Östersund och Lund.

Det finns även digitala kurstillfällen och, för våra medlemmar, även webbinarier. Gå till www.revriks.se och klicka på Kurser & Event för mer information och bokning.


Vägdagen delvis digital
Intresset för Vägdagen i Jönköping 18 mars har varit mycket stort. Sedan ett par veckor är samtliga platser för deltagare på Vägdagen fulltecknade. Observera att man bara kan komma till Vägdagen om man är anmäld och har en bokad plats.

För att möjliggöra för fler att i viss mån ta del av programmet kommer inledningen med politiker, panelen med experter samt förbundsstämman att sändas digitalt via vår Youtube-kanal. Den som följer de digitala sändningarna kommer dock inte att kunna ställa frågor utan endast ta del av det som presenteras.

Gå till REVs Youtube-kanal där våra filmer finns och de digitala sändningarna från Vägdagen kommer att finnas 18 mars
306 Youtube REV 230306
128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
$$$open$$