Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
311 Maj 2017.1
Digitala stämmor och poströstning
I ett remissvar till justitiedepartementet förordar REV lagstöd för att samfällighetsföreningar ska kunna hålla digitala stämmor och genomföra poströstning.
Läs skrivelsen på hemsidan
Fakturorna för REV-medlemsavgiften 2023
är nu skickade
Om din förening inte fått sin faktura kan det bero på att era uppgifter till ”fakturamottagaren” är felaktiga. Gå in under Medlemssidor på www.revriks.se och kontrollera så att era uppgifter i medlemsregistret är uppdaterade för framtida fakturor. Kontakta kansliet om du saknar din faktura:kansliet@revriks.se

Gör så här om du vill logga in men har glömt föreningens lösenord: Gå till vår hemsida www.revriks.se, klicka på Glömt lösenord, ange ert medlemsnummer, klicka på Byt lösenord, du får då ett mail med en länk, klicka på länken ange valfritt lösenord två gånger enligt anvisning. Får du inget mail? Titta i din skräppost.

304 kursbild
Sista anmälningsdag närmar sig för vårens kurser
Det finns fortfarande platser kvar för grundkursen i kurslokal i Örebro 23 maj, men sista anmälningsdag närmar sig (16 maj) och det finns också digitala grundkurser 16 maj (sista anmälan 14 maj) samt 13 juni (sista anmälan 11 juni). Den 31 maj hålls en digital fördjupningskurs (till denna är sista anmälningsdag 29 maj).

Gå till www.revriks.se och klicka på ”Kurser & Event” för mer information och bokning. Tänk på att logga in först för att få de rabatterade medlemspriserna.128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
$$$open$$