Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
146 Jultomte 2
Månadsbrev december 2020
Äntligen lackar det mot jul, vi får in lite ljus och hopp som verkligen behövs i dessa mörka tider. Så här i slutet av året lanserar vi en ansiktslyft hemsida, smartare medlemsservice och i slutet av veckan landar ett rykande färskt nummer av Bulletinen i våra medlemmars brevlådor.

Med det önskar vi God Jul och Gott Nytt År!

148 hemsidan
Nylansering av förbundets hemsida
I början av december så bytte REVs hemsida utseende och en efterlängtad modernisering genomfördes. Har du ännu inte surfat in på www.revriks.se så gör det nu och bekanta dig med nya utseendet.

Tänk på att första gången måste du begära nytt lösenord oavsett om du kan ditt gamla lösenord eller inte. Genom att använda funktionen ”Glömt lösenord” som finns vid lösenordsrutan på startsidan kan ni beställa en länk för att sätta ett nytt lösenord.

Du måste först skriva in ert medlemsnummer för att det ska fungera.
Av säkerhetsmässiga skäl har det inte varit möjligt att flytta de gamla lösenorden till det nya systemet.
149 klubba 300x240
Årsmöten i corona-tider
Just nu sitter det många styrelser runt om i landet och försöker få ihop kraven på stämma för samfälligheten med funderingarna runt corona.

I kommande nummer av Bulletinen skriver advokat Håkan Weberyd en artikel i ämnet. Den finns nu att läsa på vår hemsida www.revriks.se När ni ändå är "där" kan ni passa på att surfa runt på vår uppfräschade hemsida!
147 Claes bluff
Varning för bluff
Vi vill varna våra medlemsföreningar för ett "bluffbrev" som kan ha skickats ut till ett stort antal av våra medlemmar. Det är det klassiska att du tror att du vidimerar uppgifter medan du i själva verket beställer ett annonsinförande.

Brevet ser ut att komma från en EU-myndighet och påstår sig handla om att vägföreningen ska uppdatera sina GDPR-uppgifter. Håll ögonen öppna för detta brev och polisanmäl ifall ni drabbas.
Medlemsförsäkringen 2021
Förbundets medlemsförsäkring, som ingår i medlemskapet, är fortsatt tecknad hos Länsförsäkringar.
Här finns en länk till produktbladet, som översiktligt beskriver försäkringen.

OBS! Vad gäller ansvarsförsäkringen är den från och med 1 januari 2021 preciserad till att endast omfatta medlemsföreningens verksamhet som väghållare och grönområdesförvaltare, se närmare i produktbladet
128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
$$$open$$