Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
345 Januari2017
347 Banner v%c3%a4gdagen2024 600px
Vägdagen i Sollefteå
Deltagandet är gratis för medlemmar men anmälan måste göras i förväg, se nedan. Lördag 16 mars 2024 blir det en heldag fylld av intressanta programpunkter. Främst ett omfattande program med föredrag i aktuella ämnen och en utställardel där företag erbjuder sina produkter och tjänster. Till den gemensamma inledningen är politiker inbjudna för att diskutera frågor som är aktuella för enskilda vägar. I panelen med REV:s experter besvaras ett antal knepiga frågeställningar.

Läs mer om Vägdagen

Deltagandet är gratis för medlemmar, men anmälan måste göras i förväg
351 Sessioner och f%c3%b6redrag2024
Har ni rätt kontaktuppgifter till er fakturamottagare?
I slutat av mars kommer fakturorna för REV-medlemskapet att skickas ut. Säkerställ redan nu att ni har rätt person med aktuella kontaktuppgifter i REV:s medlemsregister.
Uppgifterna kan kontrolleras och ändras på www.revriks.se
Medlemssidor / Föreningsadministration / Styrelse

352 kurs IMG 0702 liten
Vårens kurser
Nu finns vårens kurser bokningsbara via hemsidan, gå in på Kurser & Event för mer information och bokning www.revriks.se/kurser-event/
Tänk på att logga in först för att få de rabatterade medlemspriserna. Det erbjuds grundkurser i kurslokal i Tanumshede, Malmö, Ösmo och Tierp, och fördjupningskurser i kurslokal i Vänersborg och Borlänge. Det finns även digitala kurstillfällen varje månad. För våra medlemmar finns också ett webbinarium om slitageersättning 17 januari.

www.revriks.se/kurser-event/
Glömt lösenord till hemsidan?
För att använda Vägopedia, våra andra medlemssidor på hemsidan och kunna anmäla er till de rabatterade medlemspriserna behöver ni medlemsnummer och lösenord för att logga in. Lösenordet är gemensamt för föreningens styrelse. Gör så här om ni har glömt ert lösenord och behöver ett nytt:
  • gå till vår hemsida www.revriks.se
  • klicka på Glömt lösenord
  • ange ert medlemsnummer (det står på REV-fakturor och i adresseringen på REV-Bulletinens baksida)
  • klicka på Byt lösenord, du får då ett mejl med en länk, klicka på länken och ange sedan valfritt lösenord två gånger enligt anvisningarna
  • kolla skräpposten om du inte fick mejlet inom ett par minuter
128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
$$$open$$