Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
307 april 2016 4
Momsen överklagad
REV:s styrelse har beslutat att initiera ett överklagande av Skatterättsnämndens beslut. Beslut från Högsta förvaltningsdomstolen (HFD) kan förväntas under våren 2024. I avvaktan på ett slutligt avgörande från HFD är REV:s rekommendation att samfällighetsföreningar med en omsättning överstigande 80.000 kr (exklusive moms och bidrag) momsregistrerar sig. Läs mer om momsregistrering på Vägopedia.

Årsavgiften för REV-medlemskapet skickas ut
I dagarna kommer fakturorna för REV-medlemskapet att skickas ut. Om fakturan skickats till fel adress kan ni själva enkelt ändra så att det blir rätt nästa gång. Uppgifterna kan ändras på www.revriks.se Medlemssidor / Föreningsadministration / Styrelsen – Den redan utskickade fakturan kan betalas så länge föreningens namn stämmer.

303 kursbild
640x640transp Kurser för styrelsen
640x640transp Kursprogrammet för våren är nu klart och kan bokas via hemsidan. Tänk på att logga in först för att få de rabatterade medlemspriserna.

Det erbjuds kurser i kurslokal i Luleå, Helsingborg, Kalmar, Örebro, Östersund och Lund. Det finns även digitala kurstillfällen. Gå till www.revriks.se och klicka på Kurser & Event för mer information och bokning.
640x640transp 310 logga Youtube
Missade du Vägdagen?
Gå till REVs Youtube-kanal där de digitala sändningarna från Vägdagen finns. Panelen med experter finns under ”Videor” och Inledningen med politiker samt Förbundsstämman finns under ”Live”.

I beskrivningstexterna finns genvägar till de olika avsnitten i respektive sändning.

https://www.youtube.com/@revriks1/videos
Vill du logga in men har glömt ert lösenord?
För inloggning/lösenord gå till vår hemsida www.revriks.se, klicka på Glömt lösenord, ange ert medlemsnummer, klicka på Byt lösenord, du får då ett mail med en länk, klicka på länken ange valfritt lösenord två gånger enligt anvisning.
Får du inget mail? Titta i din skräppost.
128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage