Nyheter
Webbversion
126 200px REVloggaliten
162 v%c3%a4g addarsn%c3%a4s v%c3%a5r.m%c3%a5nadsbrev
Månadsbrev mars
Tänk vad det svänger! Förra nyhetsbrevet från februari inleddes med ett par meningar om vinter och kyla, och nu har de första krokusen börjat dyka upp på gräsmattan. Våren är på många håll här och med det en intensiv period för många av våra vägföreningar; hur ska vi göra med stämman och hur påverkar tjällossningen vår väg är frågor som dyker upp så här års. Även på REV är det mycket att göra nu, läs mer om medlemsfakturan och webbkurser i detta månadsbrev.

Många frågor om stämman i pandemin
REV får väldigt många frågor om hur ni ska göra med årsmötet i er förening nu under pandemin. Vi kan inte nog påminna om den information vi lagt ut om detta på vår hemsida samt skickat ut i tidigare nyhetsbrev.

REV rekommenderar fortfarande att i dagsläget antingen skjuta upp samfälligheternas stämmor om de inte kan hållas utomhus, eller genomföra dem helt via fullmakter. Hur genomför man då en stämma med en stor mängd fullmakter? Vi har här tagit fram information om hur ni i er samfällighet kan tänka runt detta.

Läs mer här
149 klubba 300x240
Ni har väl rätt fakturamottagare?
Runt månadsskiftet mars/april kommer årets medlemsfakturor för medlemskapet i REV skickas ut till samtliga medlemsföreningar. Ta och säkerställ att ni har rätt mottagare och adressuppgifter i vårt medlemsregister innan dess.
Tänk på att vi nu har bytt system för registret och att ni kommer behöva begära nytt lösenord första gången ni loggar in under Medlemssidor.

157 aug2017 251
Webbkurs i enskild väghållning
I vår lanserar REV tillsammans med Trafikverket vår gemensamma digitala utbildning för styrelsemedlemmar i vägföreningar på vår hemsida. Håll er uppdaterade på hemsidan om datum och tider för detta.

128 200px REVloggaliten
Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
$$$open$$