Exklusivt frukostevent med Lindahl – Träffa jurister från Lindahls samtliga kontor
15/09/2021 08:00 

1694 frukostsem

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå? Du som går T5 och uppåt är välkommen till en digital frukoststund med oss på Lindahl där jurister och delägare från våra samtliga 6 kontor kommer att delta. Du får här en unik chans att ställa frågor till jurister och delägare under en väldigt avslappnad pratstund.

Annika Andersson inleder med att berätta om sin resa från student till delägare på Lindahl. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper där du får chans att ställa frågor till oss på Lindahl. Du har i din anmälan till detta event möjlighet att välja vilket av våra kontor du är extra intresserad av. Pluggar du till exempel i Lund men är intresserad av att jobba i Göteborg efter din examen, väljer du helt enkelt Göteborg i din anmälan och har då möjlighet att träffa jurister från vårt Göteborgskontor.

Observera att detta är ett exklusivt event med endast ett fåtal platser. Vill man inte ha sin plats är det viktigt att avanmäla sig, så att någon annan får chansen. Eventet kommer att hållas via teams. En anslutningslänk kommer att skickas ut i bekräftelsen.
15/09/2021 08:00

1683 Kalender RGB vit
Vill du hämta ut en kostnadsfri frukostpåse från Espresso House före eventet?
När du anmäler dig till ett evenemang behandlar Advokatfirman Lindahl dina personuppgifter för att hantera ditt deltagande. Uppgifterna kan även komma att användas för utskick av information om kommande evenemang. Vidare kan fotografier och film från evenemanget, där du kan förekomma, användas för dokumentation samt marknadsföring av framtida evenemang. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har här.
The registration has been closed since 09/09/2021 00:00.