Lund University
Logo
International Opportunities Week
6730 1
International Opportunities Week är en serie av webbinarier som handlar om internationella möjligheter för studenter. Varje dag mellan måndagen den 20 november och torsdagen den 23 november kommer vi att prata om olika sätt som du kan skaffa dig internationell erfarenhet under tiden du är student vid Lunds universitet.
 
Vid varje webbinarium kommer du att få höra dels anställda som berättar om de olika möjligheterna som finns, men även studenter som delar med sig av sina erfarenheter. Alla webbinarier börjar kl 17:00 (utan akademisk kvart) och pågår cirka 45 minuter. Webbinarerna kommer att hållas på engelska.
 
Anmäl dig till de webbinarier som du är intresserad av!
Måndag 20 november

Jag skulle vilja göra praktik utomlands

Detta webbinarium handlar om hur det är att göra praktik utomlands, vad man lär sig, hur man hittar en praktikplats och om stipendiemöjligheter. Webbinariet vänder sig till till svenska och internationella studenter inom alla studieämnen och studienivåer.
 
Anmäl dig till webbinariet om praktik utomlands
Tisdag 21 november

Jag vill veta hur jag kan skriva examensarbete/masteruppsats utomlands

På det här informationsmötet kommer du få lära dig om hur du kan skriva ditt examensarbete eller masteruppsats utomlands. Du kommer att få information om stipendier och lyssna på en students erfarenhet om att skriva sin uppsats utomalnds. Det här webbinarium vänder sig till både svenska och internationella studenter.
 
Anmäl dig till webbinariet om att skriva examensarbete/uppsats utomlands
Onsdag 22 november

Jag vill åka på ett kort utbyte

På onsdagens webbinarium kommer du att få information om vilka möjligheter som finns för dig som vill åka på ett kort utbyte. Med kort utbyte menas utbytesstudier som är som minst 2 dagar och som mest en månad. Webbinariet vänder sig  till både svenska och internationella studenter från alla studieämnen och studienivåer.
 
Anmäl dig till webbinariet om korta utbyten
Torsdag 23 november

Jag vill få internationell erfarenhet utan att lämna Lund

Lär dig mer om hur du kan få internationell erfarenhet utan att lämna Lund. Här pratar vi om både om digitala aktiviteter och aktiviteter som sker på plats i Lund. Webbinariet vänder sig till både svenska och internationella studenter vid Lunds universitet från alla studieämnen och studienivåer.
 
Anmäl dig till webbinariet om internationella möjligheter i Lund
94 lund university logotype