177 maklarsamfundet logo
725 Louise %c3%85hl Rosell1
Västsvenska kretsen bjuder in till en kostnadsfri utbildning med Louise Åhl Rosell, förbundsjurist på Mäklarsamfundet, angående den nya lagändringen som träder i kraft efter årsskiftet och hur den påverkar dig som mäklare
 
Vad: Du är inbjuden till en digital kostnadsfri utbildning med Louise Åhl Rosell. Information ges om hur den nya lagändringen ser ut och hur den påverkar oss i vårt arbete. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor under och/eller efter utbildningen.

Den 1 januari 2023 träder en hel del ändringar i bland annat bostadsrättslagen och fastighetsmäklarlagen i kraft. Detta innebär en rad förändringar som kommer att påverka hur vi som mäklare ska agera framgent. Har du inte full koll på vad förändringarna innebär för dig? Se till att boka in dig på den här uttömmande utbildningen och se fram emot ca 60 fullspäckade minuter där Louise hjälper oss reda ut vad som är viktigt att tänka på.

Var: Zoom, en länk skickas ut dagen innan.

Tid: 7 december kl. 10.00-11.00. Lägg gärna in i din kalender direkt.

Anmälan görs här

Sista anmälningsdag: 5 december

Kostnadsfritt för medlemmar i Mäklarsamfundets kretsar, avbokning sker skriftligen till martina.lindberg@maklarsamfundet.se senast 24 timmar innan.


Vänlig hälsning från Västsvenska kretsen //
Henrik Nilsson, Carina Pagil, Anders Rosin, Johanna Höglund, Jesper Litén, Simon Svedlund, Lars-Åke Helin och Emelie Tolinsson
129 M M%c3%a4klarsamfundet stor PMS287
Här kan du följa oss
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
$$$open$$