MälarhamnarNytt
Webbversion
182 malarhamnar inverted
267 Muddring 2
Muddring pågår och Magasin 55 är invigt
Muddring pågår i våra bägge hamnar, Västerås och Köping. Muddringen av hamnbassängerna är en del i Mälarprojektet. När Mälarprojektet är klart (Södertälje sluss och kanal, Hjulstabron, farled, hamnbassänger) kan Mälaren ta emot fartyg om 160 meters längd, 24 meters bredd och7 meters djupgående. Redan till årsskiftet kommer Mälarhamnar vara redo för de större fartygen.

Parallellt med muddringen pågår förbättringsarbeten även på land. Under 'Hamnutveckling nedan' får du en överblick kring vad som ska göras och vad som redan är gjort.

Det senaste färdigställandet är Magasin 55 i Västerås. I mitten av augusti invigde vi vårt 6 800 kvm stora magasin. Magasinet består av en högdel anpassat för lös bulk och en lågdel mer lämpad för till exempel pallat gods.

Läs mer om vad som händer 'just nu' här
256 Vy hamnen LITEN
Hamnutveckling
  • Nytt dagvattensystem
  • 10 000kvadratmeter upplagsyta
  • 23 500 kvm nya magasin
  • Förstärkta kajer
  • Uppgraderad maskinpark
Är bara några av de saker vi har gjort.

Läs mer
269 IMG 1984 LITEN
Mer för dina pengar
Vi hanterar samtliga godssegment och erbjuder upplagsytor och magasin för kortare och längre mellanlagring. Vi investerar kraftigt i hamnarna genom bland annat utökade lagringsmöjligheter och en moderniserad maskinpark.  Tillsammans med vår höga servicenivå kan vi hitta kundanpassade och kostnadseffektiva lösningar som gör dig mer konkurrensmässig på din marknad.
Kontakta oss
154 admin ajax
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan