Praktikplats i Göteborg Webversion
279 logo v%c3%a4nsterst%c3%a4lld neg
243 242 E9A7492 Edit 3
Är du nyfiken på rollen som biträdande jurist och vill få inblick i arbetet och kulturen på en internationell affärsjuridisk byrå?
Karlstad universitet har ett obligatoriskt moment på termin åtta där det ingår 5 veckors praktik från och med den 29 mars till den 30 april 2021. Vi på Mannheimer Swartling vill därför erbjuda två platser på vårt kontor i Göteborg.

Under praktiken kommer du få inblick i rollen som affärsjurist, själv få utföra enklare juridiska uppgifter samt uppleva hur vår kultur avspeglas både i vårt arbetssätt och hos våra medarbetare. Du kommer att få en fadder som introducerar dig till byrån och stöttar dig i arbetet samt möjlighet att delta i de utbildningar som under veckan hålls inom ramen för vårt utbildningsprogram.

Företagskulturen inom Mannheimer Swartling är stark och präglas av tre grundläggande värderingar.
  • Kvalitet - Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör, vilket också är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Det innebär samtidigt en strävan att ständigt förnyas och driva utvecklingen. Att arbeta med oss ska innebära en kvalitetsstämpel för såväl klienter som medarbetare.
  • Affärsfokus - Vi ser affärsjuridiken som ett redskap i arbetet med att skapa framgång för våra klienter. Det innebär att varje medarbetare har två fokusområden: att utveckla både klienternas och vår egen affär i ett långsiktigt perspektiv.
  • Laganda - Vi drivs av en stark gemenskap och arbetar prestigelöst över gränserna både inom byrån och tillsammans med våra klienter. Engagemang, trivsel och delaktighet är grundläggande principer för vår verksamhet.
DIN PROFIL

Praktikveckorna riktar sig till dig som läser termin åtta på juristprogrammet vid Karlstad universitet. Du har antingen ett uttalat intresse för affärsjuridik eller är nyfiken på om detta kan vara något för dig.

Sista dag att ansöka är den 25 oktober men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Bifoga CV och universitetsbetyg. För oss är dina personliga egenskaper minst lika viktiga som goda meriter. Har du frågor om praktiken är du välkommen att höra av dig till Hanna Grankvist, HR manager, på 031-355 16 60 eller hanna.grankvist@msa.se.
Ansök här
Klicka för att besöka vår LinkedIn sida Klicka för att besöka vår hemsida