Senaste nytt ifrån Näringsliv Ulricehamn AB Webbversion
129 NAR logo cmyk 2018
354 Familj vandrar web
Var med och påverka näringslivsarbetet i kommunen
Nu startar vi igång hösten, med flera intressanta mötestillfällen där vi kan utbyta tankar, idéer och få inspiration. Framförallt vill jag uppmana dig att komma på vår träff den 6 oktober då vi vill ha åsikter om vad ni företag tycker är viktigt att vi och kommunen prioriterar i näringslivsarbetet.

Följ oss gärna på Linkedin och Facebook för att ta del av vårt arbete.

Camilla Palm VD Näringsliv Ulricehamn AB
Anmäl dig till den 6 oktober här!
Kalender
  • Ulricehamn Pride 6-11 september - Var med och manifestera för alla människors lika rättigheter!
  • Digital Vasaloppsträff 17 september - Näringsliv Ulricehamn bjuder in till en digital Vasaloppsträff tillsammans med Vasaloppet, Vasaloppscoachen Markus Jönsson och Hotell Lassalyckan.
  • AIM Challange 25 september - Är du och dina kollegor de mest strategiska, snabbfotade och uthålliga i Ulricehamn? Nu sätter vi Ulricehamn på kartan som den naturliga multisport-destinationen i södra Sverige.
  • Fredagsklubben 1 oktober - Inbjudan kommer
  • HR-Nätverket 5 oktober - I HR-Nätverket Ulricehamn träffas personer som jobbar som HR-ansvariga eller på annat sätt har ett stort personalansvar. HR-Nätverket träffas några gånger per år för att utbyta erfarenheter och stötta varandra i en roll som ibland kan vara lite utsatt och ensam på det enskilda företaget.
  • Var med och påverka näringslivsarbetet i Ulricehamns kommun 6 oktober - Välkommen på ett dialogmöte och workshop tillsammans med kommunala tjänstemän, Näringsliv Ulricehamn, politiker och andra företag! Målet med dagen är att påbörja ett arbete med att ta fram en vision, mål och strategi för näringslivsarbetet i kommunen.
  • Vasaloppets rörelseturné besöker Ulricehamn 23 oktober - Vasaloppet firar 100 år 2022 och kommer därför med start i oktober att besöka olika Vasaloppscenter ute i landet med sin rörelseturné.
Till kalendern
640x640transp 352 IMG 4807mindre
En hälsning från vår nya landsbygdsutvecklare
Jag heter Patrik Andersson och har börjat på här på Näringsliv Ulricehamn AB sedan några veckor tillbaka. Jag kommer från Gällstad, där jag är född och uppvuxen. Lever i villa med fru och två vuxna ungdomar.

Jag är engagerad i föreningslivet i Gällstad och runt omkring, bland annat som ordförande i Gällstad Samhällsförening. Kommer närmast från Haglund Industri i Rånnaväg där jag var i 7 år och arbetade med teknisk support för externa kunder och internt. Produktutveckling och kvalitetsutveckling.

Tog beslutet att flytta på mig för att vara med och utveckla och inspirera vår underbara landsbygd och kommun för såväl näringsliv som föreningar. Ser mitt nya uppdrag som utmanande, roligt och utvecklande, ser fram emot att få ett bra samarbete med er alla. Jag finns här för er, jag är nyfiken på att få ta del av vad som händer i de olika delarna av kommunen. 
Patrik Andersson
351 229529075 4697126950315010 1480024043518066627 n
640x640transp Creative Innovation
640x640transp I en tid då allt förändras allt snabbare, och hållbarhet, digitalisering och globalisering medför både möjligheter och krav på anpassning – då är det ett faktum att kreativa och kulturella företag behöver förnya och utveckla sina verksamheter.

Ta chansen att delta i ”Creative Innovation”, en spännande och kostnadsfri utbildningsserie riktad till dig som verkar inom den kreativa och kulturella näringen i Sjuhärad.
640x640transp
Läs mer och anmäl dig här!
356 uteplats 2020mindre
En fantastiskt fin sommarsäsong har skapat en positiv känsla hos våra företagare
När vi i somras mitt under brinnande högsäsong pratade med våra entreprenörer runt om i Ulricehamn så var det positiva tongångar och en lättnad över att många valt att besöka Ulricehamn och också stanna över.
Läs mer om sommaren här!
350 Danskt journalistbes%c3%b6k sommaren 2021.jpg nr 2
Nu fortsätter vi vårt arbete med att bearbeta den danska marknaden!
Under några varma och sköna dagar i juli fick vi besök av en dansk journalist som tillsammans med sin familj tillbringade några dagar i Ulricehamn och utforskade vårt utbud av cykel- och vandringsupplevelser.
Läs mer om besöket här!
129 NAR logo cmyk 2018
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
$$$open$$