Nyhetsbrev Nordens välfärdscenter Webbversion
nordicwelfare.org  |  Dela nyhetsbrevet  |  Börja prenumerera
114 NVC Logotype RGB SV
Nyheter från dövblindområdet
1 - 2022
 kvinna med cochlear-implantat håller barn i handen.
Anmäl dig till den nordiska konferensen
Vi är fyllda med stora förhoppningar om att kunna genomföra Nordisk konferens om dövblindhet, och nu har det stora planeringsarbetet börjat på allvar.

Utanför fönstret yr snön och himlen är grå, men jag kan ändå inom mig känna kommande ljumma septembervindar i Tammerfors och förnimma vackra färger på träden i stadens parker.
Även lite glitter finns med i känslan, eftersom vi ju på den här konferensen också ska fira Suomen Kuurosokeat som fyllt 50 år. Lite försenat – men inte desto mindre hjärtligt.

Nordiskt samarbete inom dövblindhet har en lång historia, och från starten har det funnits en tradition att arrangera nordiska dövblindkonferenser. Syftet med konferenserna är att utveckla och dela kunskap, nätverka och naturligtvis att stärka det nordiska samarbetet. I programmet har vi lagt in tid för att kunna nätverka och lära känna andra som arbetar inom samma område som du.

Årets konferens är på engelska, så det öppnar dörrar till ännu bredare samarbete och möjlighet att bygga relationer till kollegor långt utanför Norden.

Vi gläder oss mycket till att möta dig i Tammerfors!

Maria Creutz, Norden välfärdscenter
Anmäl dig tidigt
Se till att anmäla dig tidigt. Fram till och med 30 april är prislappen 440 Euro för hela konferensen (inklusive konferensavgift, välkomstreception, luncher, fika och en social middag)

Här anmäler du dig.
Anita Schjøll Brede 640x640transp
Claes Möller 640x640transp
Jude Nicholas
Paul Hart 640x640transp
Riku Virtanen 640x640transp
904 Konferensen
Här är våra huvudtalare
Vi har fem huvudtalare i vårt program, som kommer att föreläsa under konferensen: Anita Schjøll Brede, Claes Möller, Jude Nicholas, Paul Hart och Riku Virtanen.

Läs mer om föreläsarna här.
640x640transp Interiör av den stora hallen i Tampere Talo.
Du hinner fortfarande anmäla en workshop
Har du något du vill dela med dig av?
Vi har förlängt tiden för sista anmälan för presentationer. 20 mars är sista dagen för ansökan. Du hinner alltså fortfarande med att, själv eller tillsammans med någon kollega, ansöka om att få dela med dig av något som kan bidra även till andra.

Här registrerar du en workshop, ted-talk eller poster-presentation.
Fira 50-åringen – lite för sent
Den finska intresseföreningen Suomen Kuurosokeat fyllde 50 förra året. Då hindrade pandemin att vi sågs och firade, men vi tar igen det i år i stället.
Läs mer om Suomen Kuurosokeat här
Följ oss i sociala medier:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on LinkedIn
Sluta prenumerera