preheader Webbversion
136 topp hog 3
Viktoria Winberg
Från och med den 10 februari hittar ni mig, Viktoria, på Näringslivskontoret på Östersunds kommun.
Jag är anställd som projektledare för projektet Hållbar Elintensiv Industri inom ramen för The Power Region. Mitt uppdrag är att tillsammans med våra samverkanspartner Krokoms kommun och Jämtkraft verka för att attrahera etableringar av elintensiva industrier till vår region.
Jag kommer närmast från Mittmedia där jag de senaste åren arbetat som projektledare för olika förändringsprojekt i mediebranschen.
Vill ni kontakta mig skicka gärna ett mail på viktoria.winberg@ostersund.se
149 viktoria mindre
Studie på Mittuniversitetets studenter 2019, gjord på uppdrag av Handelskammaren Mittsverige.
Vinn kampen om arbetskraften
Mångfald och jämställdhet blir allt viktigare delar i företagens affärsstrategi. Utöver ökad lönsamhet och högre innovationsgrad, finns en tydlig koppling till kompetensförsörjning. De som vågar se kompetensen hos utrikesfödda först kommer ha störst chans att klara kompetensbristen. Och studenter lockas till moderna arbetsgivare med mångfald och jämställdhet på agendan.

Näringslivskontoret erbjuder dig 3 spännande workshops på temat under våren - Rekrytera smartare, Bli inkluderingsproffs och Förändra på riktigt. Den 20 mars är ni dessutom välkomna på föreläsning med Stina Haglund, YourWill och Mats Nilsson, Holmen Skog. De visar på vikten av att förändra synsätt och ger goda exempel från verkligheten.

Allt är kostnadsfritt, platserna tillsätts löpande, läs mer och anmäl dig snarast här.

Bilden är från en studie där Mittuniversitetets studenter 2019 gjorde på uppdrag av Handelskammaren Mittsverige.
Svenska bolag drabbas hårt: 8 av 10 utsatta för cyberangrepp
Det och mera får ni höra om på företagsfrukosten den 11 mars. Och sen en massa mingel med företagare, kanske du får nya kontakter som kan ge jobb framöver? Så vänta inte med att anmäla er så läs programmet och anmäl er här.
Vakna 2020
En innvationsdag den 27 februari i 3 akter som fokuserar på innovationskulturen, innovationsförmågan och modet att göra på ett annat sätt. Unga entreprenörer, framtidens ledare, erfarna företagsledare – tillsammans skapar vi den innovationskultur som just vi vill ha.
Vill du delta, ta en titt här och anmäl dig.
Yrkeshögskolemässa
Den 2/4 kommer regionens Yrkeshögskolor till Lärcentrum för en mini-mässa. Mellan 9-11 kan man träffa utbildningsanordnare, studenter, vägledare och representanter från utbildningarnas ledningsgrupper.
Tipsa vänner och kollegor som funderar på en ny yrkesbana.
159 10 years of gastronomy liggande
640x640transp Framtidmatz 
640x640transp En plattform som drivs av partnerskap för Mat- och livsmedelsstrategi.
Syftet med sidan är att uppdatera branschen med samlade informationer kring aktiviteter och nyheter som rör matproduktion och förädling.
Målen är att Jämtland Härjedalen ska öka livsmedelsproduktion och vara en ledande matregion.

I år firar Östersund 10 år som Creative city of gastronomy så det kommer att ordnas aktiviteter under året för att fira detta. 
Nyanlända medarbetare?
Har du nyanlända medarbetare som vill ha vägledande information om samhället och Östersund?  Då kan du som arbetsgivare tipsa dem om kommunens Integrationsservice. För mer information, besök hemsidan
Ska du sälja livsmedel på evenemang och marknader?
Då har kommunen tagit fram tips och råd på vad du bör tänka på för att uppfylla kraven som gäller de flesta verksamheter där livsmedel hanteras och/eller saluhålls. Dessa råd hittar du här.

Click to visit us on Facebook
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
$$$open$$